header
Manchester United
Manchester United
vs
Arsenal
Arsenal
clock

02. December 2021 Kl. 21:15

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Manchester United - Arsenal: Online Live Stream i Danmark

Se Premier League-kampen Manchester UnitedArsenal online med live stream. Gider du heller ikke se fodbold i TV, så har du altid muligheden for at se engelsk fodbold online, og du kan starte med at live streame Manchester United – Arsenal.

Når Manchester United og Arsenal mødes, så er det altid en af de helt store begivenheder i England. Selvom niveauet hos begge hold er faldet markant i løbet af de senere år, så står der stadig meget på spil.

For både Manchester United og Arsenal handler det om at komme i top fire, hvilket selvfølgelig sikrer adgang til Champions League i den kommende sæson.

Efter en svær sæsonstart, så har Arsenal spillet fint i de seneste par måneder. De ligger faktisk på Premier Leagues femteplads i skrivende stund, men det er meget tæt.

Man United ligger på ottendepladsen, hvilket selvfølgelig er skuffende, men de har kun fem point op til fjerdepladsen.

Se Man United – Arsenal online med live stream!

Michael Carrick fik fin start i United

Efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær, så var det Michael Carrick, der fik rollen som midlertidig manager for Man United.

De Røde Djævle har spillet to kampe under Carrick, og det er blevet til en vigtig Champions League-sejr imod Villarreal og et fint 1-1-resultat på Stamford Bridge imod Chelsea.

De var ganske vist heldige med at slippe fra London med et enkelt point, men da de nu er nede på ottendepladsen i Premier League, så skal de simpelthen bruge en sejr imod Arsenal.

Det var oprindeligt planen, at Ralf Rangnick skulle overtage managerpladsen til denne kamp, men der har været bøvl med hans arbejdstilladelse, hvorfor han må vente lidt endnu.

Klar fremgang i Arsenal

Arsenal fik en historisk dårlig start på Premier League, og det så bestemt ikke godt ud for The Gunners. De valgte at holde fast i manager Mikel Arteta, og det har vist sig at være en god ide.

Selvom holdet ikke har ret mange store profiler, så er det blevet et ganske fint kollektiv.

Arsenal havde spillet 10 kampe uden at tabe inden, de skulle besøge Liverpool på Anfield. Her tabte de så 4-0, men de kom fint tilbage ved at slå Newcastle i den efterfølgende kamp.

Umiddelbart bør holdet have masser af selvtillid, og være klar til at byde Manchester United op til dans.

Manchester United – Arsenal Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Manchester United – Arsenal?

Manchester United – Arsenal spilles torsdag den 2. december 2021 kl. 21.15.

Hvor spilles Manchester United – Arsenal?

Manchester United – Arsenal spilles på Old Trafford, Manchester.

Hvem viser Manchester United – Arsenal i dansk TV?

Manchester United – Arsenal vises på Xee i dansk TV.