header
Manchester United
Manchester United
vs
Middlesbrough
Middlesbrough
clock

04. Februar 2022 Kl. 20:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Manchester United - Middlesbrough Live Stream Online

Se Manchester United – Middlesbrough Online Live Stream hos bet365! Du kan se FA Cup-kampen mellem Man United og Middlesbrough online med en aktiv konto hos bet365!

Vi skal endelig have Europas store ligaer i gang igen efter en landsholdspause, hvor landene i Sydamerika har spillet VM-kvalifikation.

I England byder weekenden på en fuld runde fra den legendariske FA Cup-turnering. Det starter fredag aften, hvor Manchester United hjemme på Old Trafford tager imod Middlesbrough, som til dagligt spiller i Championship.

Der er ingen tvivl om, at alt andet end en Manchester United-sejr vil være meget overraskende, men det er langt fra umuligt.

Live Stream Manchester United – Middlesbrough online!

FA Cup er Manchester Uniteds chance for en titel

Vi er kun halvvejs inde i sæsonen, men for Manchester United, så er FA Cuppen nok den eneste sandsynlige mulighed for en titel.

De er ikke længere med i Carabao Cuppen, og med 19 point op til Manchester City, så kommer de heller ikke til at vinde Premier League i denne sæson.

United er stadig med i Champions League, hvor de skal møde Atletico Madrid i 1/8-finalen. Det opgør kan de sagtens gå videre fra, men det er meget usandsynligt, at de kommer til at gå hele vejen.

Det efterlader FA Cuppen som det mest realistiske bud på et trofæ, og derfor skal en storklub som Manchester United selvfølgelig sigte efter at besejre Middlesbrough på hjemmebane.

Der vil givetvis blive roteret en lille smule, men vi forventer bestemt ikke at se et reservehold på banen.

Middlesbrough sigter efter Premier League-comeback

For mange fodboldfans, hører Middlesbrough til i Premier League. De var et etableret PL-hold i mange år, og nåede endda en UEFA Cup-finale i 2006.

Siden har det stået skidt til i klubben fra det nordlige England, men de sigter dog efter snart at komme tilbage til verdens bedste liga.

Boro ligger i skrivende stund på syvendepladsen med 42 point. Der er 10 point op til de direkte oprykningspladser, men playoff er lige indenfor rækkevidde.

De har været i fantastisk form i de seneste par måneder, og havde faktisk vundet syv af otte kampe inden nederlaget til Blackburn.

Manchester United – Middlesbrough Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvor kan man se Manchester United – Middlesbrough?

Manchester United – Middlesbrough kan live streames online på bet365.

Er det gratis at se Manchester United – Middlesbrough online hos bet365?

Nej, det er ikke helt gratis, da du skal have penge på din konto eller have foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer, men du skal selvfølgelig ikke betale noget for at se fodbold.

Hvornår spilles Manchester United – Middlesbrough?

Manchester United – Middlesbrough spilles fredag den 4. februar kl. 21.00.