header
OB
OB
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
clock

06. November 2022 Kl. 17:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se OB - Brøndby: Live Streaming & TV Online

Se Superliga-kampen OB – Brøndby online med live streaming! Superligaens nok mest spændende og interessante kamp spilles søndag aften i Odense, hvor OB tager imod Brøndby på Nature Energy Park, og du kan live streame hele kampen på nettet!

Både OB og Brøndby kom elendigt fra start i Superligaen, men brugte så slutningen af transfervinduet på at hente nogle profiler, som har gjort en stor forskel.

Hverken OB eller Brøndby har tabt fodboldkampe i Superligaen i den seneste måneds tid, så det bør blive en underholdende kamp, hvor begge hold går benhårdt efter de tre point.

Se OB – Brøndby online live stream!

Transfervinduet forvandlede OB og Brøndby

OB og Brøndby fik begge en elendig start på Superligaen. Det stod hurtigt klart, at spillertrupperne slet ikke var gode nok i forhold til de mål, klubberne havde sat, men det blev der også ændret på.

OB hentede Gustav Grubbe, Bjørn Paulsen, Martin Hansen, Franco Tongya og Armin Gigovic, mens Yankuba Minteh blev rykket op førsteholdet. Alle disse spillere er nu faste i startopstillingen, hvor de bestemt har gjort en forskel.

Faktisk er OB helt oppe på fjerdepladsen nu, hvor man tidligere på sæsonen forventede, at de skulle kæmpe for at undgå nedrykning.

Det samme gjorde sig gældende i Brøndby, hvor sportschef Carsten V. Jensen vanligt ventede til slutningen af vinduet.

Her blev der brugt mange millioner på Nicolai Vallys, Ohi Omoijuanfo og Daniel Wass, som alle tre er blevet nøglespillere.

Det har tydeligt hjulpet hold, som er uden nederlag i de seneste syv Superliga-kampe, men som også har spillet for mange uafgjorte.

Brøndby ligger stadig på en skuffende niendeplads, men med kun tre point op til Randers på tredjepladsen.

Brøndby kan ikke tåle at tabe

Med en sejr kan Brøndby dermed tage endnu et stort spring mod toppen af Superligaen og dansk fodbold, men omvendt vil et nederlag også være tæt på katastrofalt.

Superligaens midte er helt ekstrem tæt og da der kun er syv kampe tilbage af grundspillet, så begynder det at blive utroligt tæt.

Uafgjort vil være til at bære for Brøndby, omend de næppe kommer tættere på mesterskabsslutspillet. Det vil dog forlænge deres stime af ubesejrede kampe.

OB – Brøndby: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles OB – Brøndby?

OB – Brøndby spilles søndag den 6. november 2022 kl. 18.00.

Hvor spilles OB – Brøndby?

OB – Brøndby spilles på Nature Energy Park, Odense.

Hvem sender OB – Brøndby i TV?

OB – Brøndby sendes på TV3+ i TV.

Hvor kan man live streame OB – Brøndby online?

OB – Brøndby kan live streames online på Viaplay.