header
Østrig
Østrig
vs
Danmark
Danmark
clock

06. Juni 2022 Kl. 18:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Østrig - Danmark Live Stream: Se Landskampen Online

Du kan live streame landskampen Østrig – Danmark direkte med live streaming! Hvis du ikke længere vil se fodbold i TV, så har du heldigvis for streame Danmarks landskamp i Nations League imod Østrig online!

Kort efter en svær landskamp imod Frankrig i Paris, så er de danske spillere nu rejst til Wien for at møde Østrig.

Landskampen spilles på det legendariske Erns Happel Stadion, og det kan sagtens blive en underholdende kamp.

Danmark har et noget stærkere landshold end Østrig, hvilket vi også beviste i VM-kvalifikationen. Dengang slog vi dem 4-0 på netop dette stadion, der dog var tomt ved den lejlighed.

Efterfølgende vandt vi den omvendte kamp med 1-0 hjemme i Parken, hvor vi efterfølgende sikrede vores plads til VM i fodbold 2022.

Nu gælder det Nations League, hvor der selvfølgelig ikke står helt lige så meget på spil. Det er selvfølgelig vigtigt, men turneringen skal også bruges som en slags forberedelse på VM.

Se landskampen Østrig – Danmark online med live stream!

Østrig med en enkelt superstjerne

Generelt set, så er Østrig ikke noget skræmmende mandskab. De er slet ikke dårlige, men mangler måske lige den sidste kvalitet for at bide skeer med de stærkeste mandskaber, som Danmarks eksempelvis har været i stand til i de seneste år.

Omrent halvdelen af truppen holder til i den tyske Bundesliga, hvilket selvfølgelig siger noget om en vis kvalitet, men omvendt er de heller ikke hos topklubberne Bayern München, Dortmund eller RB Leipzig.

Østrig har dog en enkelt spiller, som er bedre end nogen anden på banen. Det drejer sig selvfølgelig om Real Madrid-stjernen David Alaba,  der som regel spiller længere fremme på banen for landsholdet end han gør i klubben.

Han har netop vundet Champions League med Real Madrid, og spiller generelt på et vanvittigt højt niveau.

Derudover kan man nævne Bayern München-spilleren Marcel Sabitzer, der dog er et stykke fra startopstillingen.

Der er i øvrigt også blevet plads til den 33-årige angriber Marko Arnautovic, der i øjeblikket spiller i Bologna.

Danmark må ikke tabe i Østrig

Nations League er en ny turnering, som stadig kæmper med at få folkets interesse. Det er selvfølgelig bedre end at spille træningskampe uden noget som helst på spil, men mange mener, at der fortsat er tale om en slags træningskampe, selvom der er point på spil.

Man kan i bedste fald sikre sig en slutrunde-kvalifikation, hvilket selvfølgelig er en stor gulerod.

For Danmark handler det mest af alt om at blive i A-ligaen. På den måde sikrer vi en masse kampe imod stærke nationer, som eksempelvis Kroatien og Frankrig, som er de øvrige hold i gruppen.

Det giver både flere indtægter i forbindelse med kampene, men også dygtige modstandere.

Man må formode, at Frankrig er et niveau over alle de tre andre hold i gruppen. Det dårligst placerede hold rykker ned i B-ligaen, hvilket vi selvfølgelig skal undgå.

Hvad bliver landskampen Østrig – Danmark?

Danmark må siges at have et stærkere hold, spiller for spiller. Alligevel er der tvivl om en del af vores profiler, som ikke har fået ret meget spilletid i de seneste par måneder.

Vi tror på 2-1 til Danmark!