header
Paris SG
Paris SG
vs
Marseille
Marseille
clock

16. Oktober 2022 Kl. 18:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se PSG - Marseille: Live Stream Ligue 1 Online

Se Ligue 1-kampen mellem PSG og Marseille online med live streaming hos bet365! Med en konto hos bet365 kan du nemlig live streame alle kampe fra den bedste franske liga, Ligue 1, og det gælder selvfølgelig også søndagens kamp mellem PSG og Marseille.

En stor fodboldsøndag afsluttes i Paris, hvor Frankrigs klart største fodboldkamp spilles på Parc des Princes.

Her tager Paris Saint-Germain imod ærkerivalerne fra Marseille. Det er kampen mellem Frankrigs to største byer, og de plejer at spille nogle ekstreme og intense kampe, hvilket vi selvfølgelig også forventer denne gang.

PSG er selvfølgelig storfavoritter, men der er uro hos superstjernerne, og Marseille har vist flot spil i de seneste par kampe.

Se PSG – Marseille online med live stream!

Uro hos PSG

Det har nærmest været komisk at følge Paris Saint-Germain i de senere år. Lige så mange dygtige spillere, de har, ligeså meget kaos er der også altid omkring klubben.

Pengene er massive, hvorfor de også kan tiltrække spillere som Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé, men der er mange rygter og skriverier omkring sidstnævnte.

De fleste forventede, at den unge superstjerne ville tage til Real Madrid i sommer, hvor hans tidligere kontrakt udløb.

Han valgte dog i stedet at skrive under på en forlængelse, hvor han så – eftersigende – skulle få mandat til at have en holdning omkring truppen.

Nu kom det frem for en uge siden, at han ikke er tilfreds med den position på banen, som Christophe Galtier benytter ham på.

Han vil eftersigende allerede væk fra klubben til januar. Der er ligeledes snak om, at Messi skulle tage tilbage til Barcelona til næste sommer.

Det er dog ikke nyt, at der er uro omkring PSG, så det er nærmere spørgsmålet, hvordan det påvirker spillerne og deres indsats imod Marseille.

Marseille svinger

Marseille har haft en ganske fin sæson indtil videre. De står med relativt gode muligheder for at gå videre fra Champions League-gruppespillet, mens de har hentet 23 point i 10 kampe i Ligue 1 – de er tre point efter PSG, som ligger på førstepladsen.

Kigger man på holdets seneste resultater, så må man dog også sige, at de har været svingende.

De vandt stensikkert med 2-0 imod Sporting i midtugens Champions League, hvilket dog i høj grad også skyldtes to udvisninger til portugiserne.

De tabte senest på hjemmebane imod Ajaccio i Ligue 1, og har generelt bare været svingende.

Marseille har tabt deres seneste to kampe imod PSG i Paris, men de vandt tilbage i september 2020, hvor der dog ikke var tilskuere på Parc des Princes.

PSG – Marseille: Spørgsmål og svar

Hvor kan man se PSG – Marseille i Danmark?

Da Ligue 1 ikke sendes i dansk TV, så skal du benytte online live streaming til at se PSG – Marseille.

Hvor kan man live streame PSG – Marseille?

PSG – Marseille kan live streames hos bet365.

Hvornår spilles PSG – Marseille?

PSG – Marseille spilles søndag den 16. oktober 2022 kl. 21.00.