header
Paris SG
Paris SG
vs
Reims
Reims
clock

23. Januar 2022 Kl. 19:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se PSG - Reims Online: Live Stream PSG-kampen Online!

Du kan se Ligue 1-kampen PSG – Reims online med live stream hos bet365. Den franske Ligue 1 vises desværre ikke i dansk TV, men det er stadig ganske nemt at se Paris Saint-Germain – Reims alligevel, da du blot skal have en aktiv konto hos bet365.

Se PSG – Reims her!

PSG vinder uden at sprudle

Der er helt ekstremt store forventninger til den stjernespækkede PSG-trup, men indtil videre har de ikke levet op til dem.

De har vist sårbarhed i Champions League, når de møder god modstand, men hjemme i den franske Ligue 1 har de relativt nemt ved at sikre de nødvendige point.

Efter de første 21 kampe i Ligue 1, har PSG hentet 50 point, og de har dermed hele 11 point ned til Nice på andenpladsen.

Stort set alt skal gå galt, hvis ikke Paris Saint-Germain skal vinde det franske mesterskab for 10. gang i klubbens historie.

Spillet er dog langt fra sprudlende, og det skyldes ikke kun klubbens mange fravær i den seneste måneds tid, for det har været tilfældet igennem hele sæsonen.

Der går allerede rygter om, at PSG-træner Mauricio Pochettino lever på lånt tid i den franske hovedstad, hvor det forventes, at Zinedine Zidane vil tage over til sommer.

Lionel Messi er tilbage fra corona

Stjernen over dem alle, Lionel Messi, har været ramt af corona her i januar måned, men han er 100 % klar til at gøre comeback på Parc des Princes i søndagens kamp imod Reims.

Mens han har fundet mål relativt ofte i Champions League, så har argentineren ikke været ret skarp i Ligue 1, hvor han kun har scoret en enkelt gang i 11 kampe.

Han har dog lagt op til fem mål, og man skal ikke ikke lægge alt for meget i det, da han også har ramt træværket et hav af gange.

Neymar, som har været ude med en skade, er også ved at være klar igen, og dermed kan PSG snart stille med den voldsomme trio med Neymar, Messi og ikke mindst Kylian Mbappé.

Hvis de alle er tilbage, så bør de få gode arbejdsvilkår imod et tamt Reims-hold, som ligger på 13. pladsen med 25 point.

PSG – Reims Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles PSG – Reims?

PSG – Reims spilles søndag den 23. januar kl. 20.45.

Hvor kan man se PSGs kamp imod Reims online i Danmark?

PSG – Reims kan live streames online hos bet365 i Danmark.

Er det gratis at live streame PSG – Reims online hos bet365?

Nej, det er ikke helt gratis, da du skal have lavet et væddemål indenfor de seneste 24 timer eller bare have penge på din konto.