header
Randers FC
Randers FC
vs
CFR Cluj
CFR Cluj
clock

25. November 2021 Kl. 21:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Randers - Cluj Online: Live Streaming & TV

Se Randers FC – Cluj online med live stream! Der venter en meget spændende kamp i Conference League, når Randers FC tager imod Cluj fra Rumænien, og du kan live streame hele kampen online!

Der er fortsat masser af spænding i Conference Leagues Gruppe D, hvor Randers FC dyster mod CFR Cluj, Jablonec og AZ Alkmaar.

Randers har spillet uafgjort i alle de første fire kampe, men nu er det tid til at hente en sejr, hvis de vil gå videre fra gruppespillet.

Efter de første fire runder, ligger AZ Alkmaar på førstepladsen med 10 point, og meget skal gå galt, hvis de ikke også ender som nummer et.

Jablonec ligger toer med fem point, mens Randers ligger på tredjepladsen med fire point. Cluj ligger sidst med kun et enkelt point, og de skal dermed hente tre point i Randers, hvis de skal videre.

Randers smed sejren væk i Cluj

For godt to måneder siden, tog Randers en tur til Rumænien for at møde Cluj på Stadionul Dr. Constantin Radulescu.

Første halvleg var meget jævnbyrdig, men Randers gik til pause med en føring på 1-0 efter en fin scoring af Al-Hadji Kamara.

Efter pausen kom Randers længere tilbage på banen for at forsvare føringen, men Cluj fik udlignet efter 68 minutters spil på et mål af Claudiu Petrila.

Isoleret set var et enkelt point i en udekamp ganske fint for Randers, men de har omvendt også smidt for mange føringer væk, hvorfor de nu er under pres.

Randers er ramt af corona og skader

Umiddelbart har Randers et stærkere hold end Cluj, men Thomas Thomasbergs mandskab er blevet ramt af fravær i løbet af ugen.

Marvin Egho, Nicolai Brock-Madsen, Joel Kabongo og Simon Graves var alle ude af truppen i weekenden, da de sled med skader.

Kort før kampstart kom det ud, at Vito Hammershøj-Mistrati og Tosin Kehinde var testet positiv for corona, hvorfor de nok heller ikke kommer i kamp imod Cluj.

I angrebet er Randers godt dækket ind med Stephen Odey og Kamara, men førstnævnte sidder ude med karantæne efter det røde kort imod Jablonec, så nu er de pludselig hårdt ramt i offensiven.

Randers – Cluj Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Randers – Cluj?

Randers – Cluj spilles torsdag den 25. november kl. 21.00.

Hvor spilles Randers – Cluj?

Randers – Cluj spilles på Cepheus Park, Randers.

Kan man købe billetter til Randers – Cluj?

Ja, der kan fortsat købes billetter til Randers – Cluj.

Hvem viser Randers – Cluj i dansk TV?

Randers – Cluj vises på TV2 Sport i dansk TV.