header
Randers FC
Randers FC
vs
FC København
FC København
clock

15. Maj 2022 Kl. 14:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Randers - FCK Online: Live Stream FCK Kampen her!

Se Superliga-kampen mellem Randers og FCK online på live stream! Der venter endnu et fantastisk opgør i toppen af den danske Superliga.

FC København er pisket til at vinde, hvis de skal holde FC Midtjylland bag sig. Omvendt skal Randers også bruge tre point, hvis de skal gøre sig de mindste forhåbninger om at vinde bronzemedaljerne, som også giver adgang til europæisk fodbold.

Randers kan absolut ikke bruge et enkelt point til noget, så det ligner ikke en kamp, hvor de graver sig ned foran eget mål.

Derfor kan man forvente mål og underholdning på Cepheus Park, når de danske guldfavoritter besøger Randers.

Se Randers – FCK online på live stream!

Randers får topscorer tilbage

Randers FC har generelt set haft scoringsproblemer i foråret, og det kan til dels skyldes, at de har måtte undvære deres bedste angribere i flere perioder.

Alhadji Kamara, som desværre ofte er fraværende, har stort set ikke spillet i foråret. Det har de kunne klare, fordi Stephen Odey har spillet på et højt niveau, men angriberen fik et rødt kort imod Brøndby, hvorfor han har siddet ude med karantæne i de sidste to kampe.

Odey, der har scoret syv kasser i indeværende sæson, vender dog tilbage til kampen imod FCK.

Til gengæld må Randers undvære Simon Graves, der fik et dumt rødt kort i den seneste kamp imod AaB, som endte 2-2.

FC København er i øvrigt også ramt af karantæner. Nicolai Boilesen og Kevin Diks sidder ude til kampen, men erstatningerne bør kunne løfte opgaven.

FCK viste flot spil i Parken

FC København har bestemt ikke spillet særlig god fodbold i foråret. Resultatmæssigt har det været ret fint, men det er i højere grad sket på grund af spillernes høje niveau fremfor et stærkt kollektiv.

Der var pres på FC København, da de onsdag aften tog imod velspillende Silkeborg hjemme i Parken. Jess Thorup havde blandet kortene, og sat flere unge spillere på banen, hvilket skulle vise sig at være en god ide.

FCK-spillerne var meget ihærdige i presspillet, og de var dygtige til at lukke ned for Silkeborgs pasningsspil.

Hvis FCK kan komme ud på samme måde imod Randers, så bør de have gode muligheder for at tage tre point med hjem fra Kronjylland.

Hvad bliver Randers – FCK?

Der er ingen tvivl om, at FCK er favoritter, men det bliver ikke en nem kamp. Vi tror dog på en udesejr på 2-1.