header
Real Madrid
Real Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
clock

20. Marts 2022 Kl. 20:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se El Clasico Online: Real Madrid - Barcelona Live Stream

Se El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona online med live stream hos bet365! Verdens måske største fodboldkamp spilles søndag aften på Santiago Bernabeu i Madrid, når Real Madrid tager imod Barcelona i La Liga, og du kan live streame hele kampen på bet365.

Real Madrid har i flere måneder lignet et spansk mesterhold. Modsat Atletico Madrid og FC Barcelona, så har Real Madrid været stabile igennem hele sæsonen, og de er godt i gang med den genopbygning, som har været i gang i nogle sæsoner.

Los Blancos fører La Liga med 66 point efter 28 kampe. De har 10 point ned til Sevilla, mens Barca netop er kommet op på tredjepladsen.

Blaugrana har 51 point, og med 15 point op til Real Madrid, så bliver det meget svært at skabe spænding omkring mesterskabet i Spanien.

Barca har dog spillet en kamp færre, og hvis de vinder El Clasico, så kan de muligvis nærme sig.

Live Stream El Clasico hos bet365!

Real Madrid viste topklassen imod PSG

Selvom Real Madrid nok er verdens største klub, så møder de også modgang fra tid til anden. Det har de gjort i de seneste par år efter, at Cristiano Ronaldo og træner Zinedine Zidane forlod klubben.

Eden Hazard slog aldrig til som afløseren, og nu er det i stedet yngre spillere som Vinicius Jr., der skal være profiler på det nye Real Madrid-hold.

Spiller for spiller, så er det ikke det vildeste hold, Real Madrid nogensinde har sendt på banen, men de har stadig noget mesterklasse over sig.

Det har de bevist igennem hele sæsonen i La Liga, men når man snakker om Real Madrid, så bliver de målt i Champions League.

Her var Real Madrid på en svær opgave, da de skulle vende 0-1 fra det første opgør imod PSG.

Real kom endda bagud i returkampen, men takket være et hattrick af Karim Benzema, så vandt Real Madrid 3-1, og de skal dermed spille kvartfinale i april.

Forvandlet Barcelona-hold kan vinde i Madrid

Der er ingen tvivl om, at Real Madrid er favoritter til at besejre Barcelona hjemme på Santiago Bernabeu.

Barca-holdet har taget helt vildt store skridt på få måneder siden, at Xavi blev ansat som klubbens cheftræner.

Siden hans indtræden har Barcelona faktisk været det stærkeste hold i La Liga, men det er nok for sent i forhold til at vinde mesterskabet.

Til gengæld bør der være gode muligheder for at hente de tre point på Bernabeu, som i øvrigt er i gang med en vild modernisering.

Real Madrid har vundet de seneste fem El Clasico over Barca, men det er efterhånden også en del år siden, at Barcelona har set så stærke ud.

El Clasico Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles El Clasico?

El Clasico spilles søndag den 20. marts kl. 21.00.

Hvor spilles El Clasico?

El Clasico spilles på Santiago Bernabeu i Madrid.

Hvor kan man se El Clasico?

El Clasico kan live streames online hos bet365.