header
Roma
Roma
vs
Inter
Inter
clock

08. Februar 2022 Kl. 20:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Inter - Roma Live Stream: Se Coppa Italia-kampen Online!

Se Coppa Italia-kampen InterRoma online med live stream hos bet365! Der venter en stor kamp i den italienske pokalturnering, Coppa Italia, når Inter og Roma mødes tirsdag aften, og du kan live streame hele kampen online hos bet365.

Inter har generelt set været det bedste hold i Italien i denne sæson. Selvom de har mistet vigtige folk i sommer, så har de virkelig været imponerende gode, og de ligger fortsat på førstepladsen i Serie A.

I weekenden tabte Inter dog imod lokalrivalerne fra AC Milan med 2-1. Nederlaget var virkelig skuffende, da Inter var foran indtil slutningen af kampen, men de smed det hele væk til sidst.

Nu gælder det dog Coppa Italia, hvor vi er nået til kvartfinalerne.

Live Stream Inter – Roma hos bet365!

Inter smed det hele væk i derbyet

Det så rigtigt godt ud for Inter. De så ud til at udbygge deres forspring i toppen af Serie A, da Ivan Perisic bragte dem foran 1-0 i lokalopgøret imod AC Milan.

Det så ud til at holde hele vejen, men så gik det galt. I løbet af kun tre minutter, scorede Olivier Giroud to gange, og vendte dermed hele kampen på hovedet.

Inter endte med at tabe kampen imod AC Milan med 2-1, hvilket har åbnet topkampen i Serie A fuldstændigt.

Inter fører ganske vist stadig, men de har kun et enkelt point ned til Napoli og AC Milan. Til gengæld har Inter en kamp i baghånden, så de er stadig favoritter til at vinde mesterskabet i Italien.

Roma skuffede imod Genoa

Roma var storfavoritter, da de hjemme på Stadio Olimpico tog imod bundholdet fra Genoa. Romerne dominerede kampen fra start til slut, men de fik aldrig bolden i kassen.

Kampen endte 0-0, hvilket selvfølgelig er en stor skuffelse for Roma og Jose Mourinho. Genoa har været blandt de klart dårligste hold i Serie A, så der skal man selvfølgelig hente tre point på hjemmebane.

Roma ligger på en skuffende syvendeplads i Serie A, så de får meget svært ved at spille med om Champions League-pladserne i top fire.

Nu gælder det dog Coppa Italia.

Inter – Roma Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår kan man se Inter – Roma?

Inter – Roma kan ses tirsdag den 8. februar kl. 21.00.

Hvor kan man se Inter – Roma?

Inter – Roma kan ses hos bet365.

Kan man se Coppa Italia i dansk TV?

Nej, Coppa Italia vises ikke i dansk TV, så du skal bruge online live stream hos bet365.