header
Sevilla
Sevilla
vs
FC København
FC København
clock

25. Oktober 2022 Kl. 16:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Regler og vilkår

Se Sevilla - FCK Online: Live Stream Kampen!

Du kan live streame Champions League-kampen mellem Sevilla og FC København online! Hvis du ikke vil betale dyrt for at se fodbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame hele kampen mellem Sevilla og FCK på nettet!

Selvom FC København fortsat ikke har scoret et mål i Champions League-gruppespillet, så står de faktisk med muligheden for at ende på tredjepladsen.

Det vil være en ekstremt flot præstation, særligt med tanke på modstanderne i gruppen, men det kræver også et resultat på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan.

Sevilla har været meget langt fra det niveau, vi har set dem på i de seneste mange år, men de har netop skiftet træner, hvilket selvfølgelig kan ændre på tingene.

Der venter i hvert fald en meget, meget spændende kamp i det sydlige Spanien tirsdag aften.

Se Sevilla – FCK online!

Trænerskiftet har haft en effekt hos Sevilla

Sevilla fik en historisk dårlig start på denne sæson, så det stod hurtigt klart, at den forhenværende træner Julen Lopetegui ville blive fyret inden længe.

Fyringen skete umiddelbart efter Sevilla hjemmekamp imod Borussia Dortmund den 5. oktober. Dagen efter blev Jorge Sampaoli genhyret, og det har umiddelbart haft en effekt på resultaterne.

Sevilla har ikke tabt en kamp siden da, og selvom de har spille uafgjort tre gange og vundet en enkelt, så er det stadig en væsentlig fremgang.

Det er selvfølgelig ikke positivt for FC København, som selv har store problemer med at vinde fodboldkampe, men det er slet ikke umuligt at skabe et resultat i Sevilla.

FCK kan sikre Europa League med sejren

FC København ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i gruppen med en målscore på 0-8. Det burde ikke være muligt for dem at have noget at spille for, men de har stadig muligheden for at gå videre fra tredjepladsen, som giver videre adgang til Europa League.

Det kræver i første omgang, at de ikke taber tirsdagens kamp i Sevilla. Spanierne har ligeledes to point, og hvis de kommer tre point foran FCK, så vil de indbyrdes resultater betyde, at danskerne står uden muligheden.

Hvis FCK omvendt vinder i Sevilla, så har de allerede sikret sig tredjepladsen i gruppen.

Hvis kampen ender uafgjort, så vil det handle om at få flest point i den sidste kamp. Her skal Sevilla en tur til Manchester, mens FC København hjemme i Parken tager imod Borussia Dortmund.

Sevilla – FCK: Spørgsmål og svar

Hvornår kan man se Sevilla – FCK?

Sevilla – FCK kan ses tirsdag den 25. oktober 2022 kl. 18.45.

Hvor spilles Sevilla – FCK?

Sevilla – FCK spilles på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla.

Hvor vises Sevilla – FCK i dansk TV?

Sevilla – FCK vises på TV3+ i dansk TV.

Hvor live streames Sevilla – FCK?

Sevilla – FCK live streames på Viaplay.