header
SønderjyskE
SønderjyskE
vs
AGF
AGF
clock

18. Februar 2022 Kl. 18:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se SønderjyskE - AGF Online: Live Stream Superliga Fodbold

Se SønderjyskE – AGF online live stream! Superligaen er tilbage, og forårssæsonen starter med fredagskampen mellem SønderjyskE og AGF, som spilles på Sydbank Park i Haderslev.

Både SønderjyskE og AGF kan være skuffede over deres efterår. Det ser værst ud for sønderjyderne, som er i stor fare for at rykke ned.

AGF har spillet dårlig fodbold i forhold til, hvor dygtige spillere, de har, men top seks er fortsat indenfor rækkevidde.

Spillerne har ventet på denne kamp i to måneder, så det betyder alt at få en god start på Superligaen.

Kampen kan spilles i stormvejr

Det kan meget vel blive en dramatisk og rodet kamp fredag aften. Udover kampens betydning og det faktum, at begge hold er under pres, så er der varslet storm- og regnvejr fredag aften i det sønderjyske.

Selvom Sydbank Park er et meget lukket stadion end tidligere, så kommer det stadig til at få stor indflydelse på spillet.

Det kommer med garanti til at blæse så meget, at man ikke rigtigt kan spille fodbold langs jorden, og da begge hold har store frontangribere, så er det oplagt med en masse lange bolde.

AGF har selvfølgelig Patrick Mortensen på toppen, mens SønderjyskE forventes at starte med nyindkøbte Emil Berggreen øverst på toppen.

SønderjyskE har i øvrigt også hentet den tidligere AaB- og FCK-spiller Nicolaj Thomsen til klubben.

AGF skal vinde for at komme i top seks

Der er fem kampe tilbage af Superligaens grundspil. Herefter deles ligaen i to, og AGF sigter selvfølgelig efter top seks, så de kan spille de sjove kampe.

AGF ligger på syvendepladsen med fire point op til Silkeborg. På grund af den store forskel i målscoreren, så skal AGF nok hente fem point mere end Silkeborg i de kommende fem kampe, og det bliver svært.

Med tanke på, at Silkeborg starter foråret med Superligaens nemmeste kamp – på hjemmebane imod Vejle – så skal AGF simpelthen vinde over SønderjyskE.

AGF og SønderjyskE har mødt hinanden tre gange i 2021. AGF vandt begge kampe i Superligaen med 1-0 og 2-0, mens SønderjyskE slog AGF ud af DBU Pokalen med en sejr på 2-0 efter forlænget spilletid.

SønderjyskE – AGF Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles SønderjyskE – AGF?

SønderjyskE – AGF spilles fredag den 18. februar kl. 19.00.

Hvor spilles SønderjyskE – AGF?

SønderjyskE – AGF spilles på Sydbank Park, Haderslev.

Kan man se SønderjyskE – AGF online med live stream?

Ja, SønderjyskE – AGF kan live streames online.