header
Spanien
Spanien
vs
Sverige
Sverige
clock

14. November 2021 Kl. 20:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Spanien - Sverige Online: Live Stream & TV

Du kan se VM-kvalifikationskampen mellem Spanien og Sverige online med live streaming! Der venter et brag en landskamp, når Spanien tager imod Sverige på Estadio de La Cartuja i Sevilla, og du kan se hele kampen online med live stream.

Spanien er selvfølgelig store favoritter til at vinde kampen, og dermed sikre sig førstepladsen i gruppen, som selvfølgelig udløser en plads til VM i Fodbold 2022.

Ender man på andenpladsen i gruppen, så skal man ud i to playoff-kampe for at sikre sig VM-billetten.

Spanien er normalt vanvittigt stærke på hjemmebane, men de tabte den omvendte kamp, og mangler desuden nogle profiler, som er ramt af skader.

Live stream Spanien – Sverige online!

Sverige slog Spanien hjemme i Stockholm

Den omvendte kamp mellem Spanien og Sverige blev spillet på Friends Arena i Stockholm for lidt over to måneder siden, og det skulle vise sig at blive en festlig kamp.

Spanien kom allerede foran 1-0 efter fem minutter på et fint mål af Carlos Soler, men allerede et minut efter, havde Alexander Isak udlignet til 1-1 for Sverige.

Efterfølgende overtog Spanien fuldstændigt initiativet i kampen, men de havde svært ved at skabe de helt store åbenlyse chancer, da Sverige forsvarede flot.

Efter godt en times spil, scorede Viktor Claesson til 2-1, og det skulle vise sig at blive det afgørende mål.

Dermed overtog Sverige førstepladsen i kvalgruppen, men Spanien kan tage den tilbage med en sejr i søndagens kamp på hjemmebane.

Spanien mangler profiler

Der er ingen tvivl om, at Spaniens spillermateriale er væsentlig stærkere og bredere. Alligevel er det et hårdt slag for landstræner Luis Enrique, at han må undvære en række offensive profiler, som de ikke lige kan erstatte.

Han kan hverken gøre brug af Eric Garcia, Marcos Llorente, Pedri, Ansu Fati, Ferran Torres, Mikel Oyarzabal eller Gerard Moreno.

Det er særligt problematisk i angrebet, hvor han skal skifte alle de forreste pladser i forhold til den stærkeste holdopstilling.

Sverige mangler forsvarsspillerne Carl Starfelt og Filip Helander, men har derudover alle de stærkeste spillere klar til kamp.

Selvom Spanien er hårdt ramt, så har de stadig et noget stærkere hold end Sverige.

Spanien – Sverige Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Spanien – Sverige?

Spanien – Sverige spilles søndag den 14. november kl. 20.45.

Hvor spilles Spanien – Sverige?

Spanien – Sverige spilles på Estadio de La Cartuja, Sevilla.

Hvilken dansk TV-kanal viser Spanien – Sverige?

Spanien – Sverige vises på 6eren i dansk TV.