header
Sparta Prag
Sparta Prag
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
clock

09. December 2021 Kl. 18:45

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Sparta Prag - Brøndby Live Stream: Se Europa League Online

Se Brøndbys Europa League-kamp imod Sparta Prag online med live stream! Hvis du heller ikke gider at se fodbold i TV længere, så har du muligheden for at live streame Sparta Prag – Brøndby online!

Selvom Brøndby har været blandt de absolut dårligste hold i hele Europa League-turneringen, så står de faktisk stadig med muligheden for at spille europæisk fodbold efter jul.

Det bliver ganske vist ikke i Europa League, men igennem tredjepladsen i gruppespillet, så kommer man over i Conference League, hvor der bestemt også er gode ting at hente.

For Brøndby kræver det en sejr i Prag, hvilket langt fra bliver nemt. Sådan som Brøndby-holdet har spillet i de seneste par måneder, så er det dog heller ikke umuligt.

Det er godt tre måneder siden, at Sparta Prag og Brøndby tog hul på Europa League, da de spillede 0-0 på Brøndby Stadion.

Siden er der dog sket en hel del, og Brøndbys hold er noget stærkere nu.

Se Sparta Prag – Brøndby IF online live stream!

Sparta Prag er stærke på hjemmebane

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at der venter Brøndby en svær opgave. Sparta Prag har et større spillerbudget, og derfor en bedre trup, men der er også en hjemmebanefordel, som betyder rigtigt meget.

I denne sæson har der været stor forskel på Spartas resultater på ude- og hjemmebane.

I den tjekkiske liga, 1. Liga, ligger Sparta på tredjepladen med 39 point efter 17 kampe. Hjemme på Generali Arena har de hentet 25 af de point med otte sejre og en enkelt uafgjor, mens de på udebane kun har vundet fire af de otte kampe.

Brøndby skal være glade for muligheden

Med tanke på Brøndbys præstationer i de første fem kampe i Europa League, så skal de være særdeles glade for, at de stadig har muligheden for at spille europæisk i 2022.

Det skyldes selvfølgelig, at Lyon har gjort rent bord med 15 point i de fem kampe. Rangers har syv point, mens Sparta Prag har fire point.

Brøndby ligger sidst med to point, og de skal være ganske tilfredse med at kunne spille Conference League, hvilket vil være tilfredsstillende for de danske mestre.

Sparta Prag – Brøndby Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Sparta Prag – Brøndby?

Sparta Prag – Brøndby spilles torsdag den 9. december 2021 kl. 18.45.

Hvor spilles Sparta Prag – Brøndby?

Sparta Prag – Brøndby spilles på Generali Arena, Prag.

Hvem viser Sparta Prag – Brøndby i dansk TV?

Sparta Prag – Brøndby vises på TV2 Sport X.