header
Vejle Boldklub
Vejle Boldklub
vs
AGF
AGF
clock

12. Maj 2022 Kl. 16:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg fodbold?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se fodbold hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Vejle - AGF Online: Live Stream & TV

Se Superliga-kampen mellem Vejle og AGF online med live streaming! Hvis du ikke længere gider se fodbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame torsdagens Superliga-kamp mellem Vejle og AGF på nettet!

Der venter et stort drama i Nørreskoven, når Vejle tager imod AGF. Det er absolut sidste udkald for Vejle, som simpelthen skal vinde kampen, hvis de vil overleve i Superligaen.

Der er tre kampe tilbage i Superligaen, og Vejle har seks point op til AGF på 10. pladsen, der som bekendt sikrer endnu en sæson i Superligaen.

Desværre for Vejle, så smed de sejren væk i overtiden i Viborg, men håbet er der endnu.

Det plejer at være underholdende, når Vejle og AGF mødes i Superligaen, og det bør det bestemt også blive torsdag aften.

Se Vejle – AGF på nettet med live stream!

Sidste udkald for Vejle

Det er absolut sidste chance for Vejle, hvis de skal bevare håbet om overlevelse og endnu en sæson i Superligaen.

Vejle ligger nummer 11 med 23 point, og de har seks point op til AGF på 10. pladsen. Der er selvfølgelig ni point at spille om, og Vejle kan for alvor skabe spænding, hvis de vinder kampen.

Før sæsonen havde man aldrig troet på dette scenarie, men AGF har været direkte elendige i foråret. De har ikke vundet i de seneste 11 kampe, og derfor kommer de heller ikke med meget selvtillid.

Heldigvis for dem, så ligner det et kampbillede, der passer dem ganske godt.

Det er Vejle, der er tvunget til at gå efter sejren, mens AGF kan stille sig længere ned og søge mulighederne i kontrafasen.

Vejle og AGF mødtes i årets første Superliga-kamp på Vejle Stadion. Her endte det 3-2 til Vejle efter 105 minutters ekstremt underholdende fodbold.

Til gengæld endte det 0-0, da holdene senest mødtes i Århus.

AGF fik forløsning

Det står efterhånden klart for alle, at den er helt gal i AGF. Der er tydeligvis et betændt forhold mellem sportschef Stig Inge Bjørnebye og cheftræner David Nielsen.

Inden weekendens kamp imod SønderjyskE, havde AGF tabt fire kampe på stribe. Nedrykningstruslen blev alvorlig, da SønderjyskE kom foran 1-0.

Herefter pressede AGF fint på for at score, og de sikrede forløsningen kort før tid, da Frederik Tingager headede bolden i kassen til 1-1, som blev kampens resultat.

Det burde umiddelbart være et dårligt resultat for en klub som AGF, men det var tydeligt, hvor meget, det betød.

Hvad bliver Vejle – AGF?

Det bliver i hvert fald en dramatisk kamp. Vejle vil som udgangspunkt presse på for at score, men AGF er relativt gode til at stå tilbage på banen for at forsvare.

Vi tror på 2-1 til AGF efter et stort drama.