header
Viborg
Viborg
vs
FC København
FC København
clock

27. Februar 2022 Kl. 15:00

arrow image
play
Hvordan ser jeg kampen?

Se en hurtig guide her

Annonce

step 11. Gå til bet365 og registrer din konto

step 22. Log ind på din konto

step 33. Gå til live streaming sektionen og vælg din kamp

Se kampen hos bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Ip restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår

Se Viborg - FCK: Live Stream Viborg - FCK Online

Du kan se Superliga-kampen mellem Viborg FF og FC København online med live streaming! Hvis du heller ikke gider se fodbold i TV længere, så har du muligheden for at live streame Viborg – FCK online!

Viborg og FCK startede begge foråret ude med sejre. Viborg vandt en flot 1-0-sejr på udebane imod Randers, mens FC København vandt 2-0 over OB hjemme i Parken.

Der bør være klasseforskel på oprykkerne fra Viborg og så Danmarks klart største klub med de bedste spillere, men det bliver ikke nødvendigvis sådan.

Selvfølgelig er FCK-holdet favoritter til at hente de tre point, men der venter dem formentlig en tæt kamp.

Se Viborg – FCK online live stream!

Viborgs nye Friis fik flot start

Viborg har skiftet cheftræner i løbet af vinteren. Lars Friis bliver træner i AaB, når de to klubber ellers kan blive enige om en transfersum, og i mellemtiden har Viborg FF ansat Jacob Friis.

Viborg startede foråret med en svær kamp på udebane imod Randers FC, men allerede efter få minutter scorede Younez Bakiz til 1-0.

Selvom Randers da skulle frem og jagte, så forblev Viborg det bedste hold i hele kampen, så det var helt fortjent, at de vandt 1-0.

Det gav Viborg tre meget vigtige point i kampen om at undgå nedrykning. De har nu 13 point ned til SønderjyskE, men der venter en masse indbyrdes kampe i løbet af foråret, så man kan slet ikke vide sig sikre.

FCK vandt uden at imponere

Det er mange år siden, at der har været så meget hype omkring FC København. Klubben gik på storindkøb i januar, så de har et hav af offensive profiler på holdet.

Flere af disse spillere fik debut for FCK i premieren imod OB. Her var over 25.000 tilskuere vidner til en 2-0-sejr, hvor FCK dog slet ikke overbeviste.

Paul Mukairu viste sig meget flot frem på venstre kanten, mens Khouma Babacar scorede et debutantmål til 2-0.

FCK skal præstere bedre, hvis de har tænkt sig at blive mestre. De fik dog en gave af AaB, som vandt 2-0 på udebane over FC Midtjylland.

Derfor ligger FCK nu på Superligaens førsteplads med 36 point efter 18 runder. De har et enkelt point ned til FC Midtjylland og tre ned til Brøndby IF.

Viborg – FCK Live Stream: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Viborg – FCK?

Viborg – FCK spilles søndag den 27. februar kl. 16.00.

Hvor spilles Viborg – FCK?

Viborg – FCK spilles på Energi Viborg Arena.