AaB
vs
AC Horsens

Live Stream Pokalkampen AaB - AC Horsens online!

AaB – AC Horsens Live Stream: DBU Pokalen

AaB og AC Horsens tørner sammen i DBU Pokalen onsdag aften i en spændende kamp, som du kan live streame online. Har du heller ikke gidet at betale i dyre domme for at se fodbold i TV, så kan du heldigvis live streame AaB – AC Horsens online!

AaB har mistet pusten i Superligaen, og de er faldet i niveau i forhold til starten af sæsonen. Det samme kan man ikke sige om AC Horsens, som bare bliver ved med at imponere.

Det blev til en kedelig 0-0-kamp, da AC Horsens og AaB spillede i Superligaen, men det bør blive mere underholdende denne gang, når det gælder pokalturneringen.

Pokalkampe er ofte anderledes en Superliga-kampe, og da ingen af holdene har interesse i at spille uafgjort, så kan det åbne op for kasserne. Se AaB – AC Horsens online med live streaming!

Gassen er gået af AaBs ballon

AaB fik en flot sæsonstart i Superligaen, som man endda nåede at føre for en kort stund, og da man samtidigt hentede nogle spændende spillere i Lucas Andersen og Philipp Ochs, så var der pludselig lidt optimisme.

AaB ligger fortsat på femtepladsen i Superligaen med 19 point efter 14 kampe, så der er ingen grund til panik, men resultaterne har virkelig været svage på det sidste.

Det er blevet til to sejre i de sidste 10 kampe. De er blevet hentet imod Hobro i Superligaen og FC Roskilde i pokalturneringen, og så er det en smule mærkværdigt, at de begge er blevet vundet 5-0.

De har svært ved at skabe chancer, og det plejer generelt ikke at være nemt imod AC Horsens.

AC Horsens bliver ved med at imponere

Bo Henriksens Horsens-mandskab har endnu engang taget fusen på Fodboldanmark. Budgettet er ganske vist blevet en del større efter nogle flotte salg og ikke mindst videresalg, men det er ikke fordi, det er stjernespillere, der løber rundt i Horsens.

AC Horsens ligger på fjerdepladsen i Superligaen med 20 point efter 14 kampe. De har formået at vinde i både Parken og på Brøndby Stadion, så de bliver bestemt ikke skræmte af at skulle spille på et halvtomt Aalborg Portland Park.

Opgørene mellem AC Horsens og AaB har generelt set været meget tætte siden AC Horsens’ oprykning til Superligaen i 2016. AC Horsens har vundet to kampe, mens AaB har vundet en enkelt, og fire kampe er endt uafgjort.

Der er dog ikke de store pokaltraditioner i Horsens, hvor man maksimalt har nået fjerde runde i Bo Henriksens tid, men det ændrer ikke på, at de har relativt gode chancer for at slå AaB ud, og gå videre i DBU Pokalen.

Se AaB – AC Horsens med online live streaming!

Hvordan ender AaB – AC Horsens live stream?

AaB må regnes som favoritter hjemme i Aalborg, men der er egentlig ikke meget, der peger på en hjemmesejr.

Vi tror på 2-1 til AC Horsens efter en meget tæt kamp.

Hold øje med

Lucas Andersen, AaB og Kasper Junker, AC Horsens.

Hvornår kan man se AaB – AC Horsens live stream?

AaB – AC Horsens kan live streames onsdag den 31. oktober kl. 19.00.

OBS: Kampen kan alligevel ikke live streames, som det ser ud, men vi skal nok opdatere, hvis der sker noget.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere