Kampskema
AaB
vs
AGF

AaB - AGF Live Stream: Se AaB - AGF Gratis

Se AaB – AGF med live streaming

Du kan se Superligakampen mellem AaB og AGF direkte med online live streaming. Vi skal have afsluttet Superligaens grundspil, og det sker med en god gammeldags runde med syv kampe på samme tid, og derfor kan du bruge live streaming til at følge med i AaB – AGF.

Både AaB og AGF skal vinde kampen, hvis de vil have en chance for at komme med i top seks. AGF har med stor sandsynlighed udspillet deres chance efter nederlaget til OB i mandags.

Der venter en festforestilling klokken 17.00, hvor de syv Superligakampe sparkes i gang, så det er bare med at læne sig tilbage og nyde kampene.

AGF skal bruge meget held til at komme i top seks

AGF var foran i mandagens kamp på hjemmebane imod OB, men endte alligevel med at smide det væk, og tabe 2-1.

De ligger nu på niendepladsen med 31 point, og Randers ligger på sjettepladsen med 34 point, så det er tre hold, der skal overhales, hvis de skal i top seks.

Derfor skal de slå AaB på udebane, hvilket kan være svært nok i sig selv, mens OB skal besejre Randers. Derudover skal FC Nordsjælland tabe i Vendsyssel.

Det store problem for AGF i de seneste par kampe har været at undvære den svenske midtstopper Niklas Backman. Han er ekstremt vigtig for defensiven, som har set svækket ud uden ham.

AaB med bedre chancer

Det ser bedre ud for AaB, som også skal bruge held fra andre kampe. De ligger to point foran AGF, og skal med al sandsynlighed bruge tre point, og håbe på de samme to udfald i de førnævnte kampe.

AaB har forbedret sig løbende siden, at Jacob Friis overtog jobbet fra Morten Wieghorst. De har netop offentliggjort en permanent aftale med Lucas Andersen, som indtil videre har været i AaB på en lejeaftale.

Han har vist sig glimrende frem i de seneste par kampe, hvor han har udviklet sig til en af Superligaens største offensive profiler. Med Tom van Weert og Kasper Kusk som partnere i offensiven, så har de et slagkraftigt hold.

Bliver en underholdende kamp

Det kan næsten ikke blive andet end underholdende, når AaB og AGF mødes. Som bekendt skal begge hold bruge en sejr, hvis de vil i top seks, så der vil hele tiden være mindst et hold, der satser 100 % på sejren.

Derudover så kommer vi til at høre stillingerne i de andre kampe, hvilket kan ændre kampbilledet fuldstændigt.

Vi forventer masser af mål og underholdende fodbold, så vi anbefaler helt klart at se AaB – AGF med live streaming.

Hvordan ender AaB – AGF?

AaB er favoritter, men det kan sagtens blive en meget åben kamp med masser af chancer i begge ender.

Vi tror på 2-1 til AaB.

Hold øje med

Lucas Andersen, AaB og Kasper Lunding, AGF.

Hvornår kan man se AaB – AGF live stream?

AaB – AGF kan live streames søndag den 17. marts kl. 17.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår