Kampskema
AaB
vs
FC København

AaB - FCK Live Streaming: Se AaB - FCK online

AaB – FC København live streaming

Kampen mellem AaB og FC København live streames direkte online. Hvis du heller ikke kan se fodbold i TV, så bør du overveje at live streame AaB – FC København online! Du kan både benytte mobil, tablet eller PC til live streaming af fodbold.

Det er altid en stor kamp, når FCK kommer på besøg i Aalborg. Københavnerne er bestemt ikke populære i det nordlige Jylland, og der bør være en god atmosfære på Aalborg Portland Park, når kampen sparkes i gang søndag eftermiddag.

AaB er for ustabile

AaB startede sæsonen flot, men det skulle hurtigt vise sig at gå den anden vej. Resultaterne er udeblevet på det seneste, og fansene er fortsat utilfredse med den sportslige ledelse.

Truppen er på papiret god nok til at ende i top seks, men spillet har slet ikke været prangende under Morten Wieghorst.

På det seneste har det været meget ustabilt at følge AaB. De har kun vundet tre af de seneste 10 kampe, og det var i to pokalkampe samt en udekamp imod Hobro.

AaB lå på femtepladsen før runden gik i gang, og det er egentlig acceptabelt, men tendensen er negativ, og de kan hurtigt blive overhalet af hold som OB og Brøndby.

FCK har haft problemer i Aalborg

Det er bestemt ikke FCKs favoritstadion at spille på. Udover, at der venter en meget lang tur på tværs af landet, så bliver de også mødt af et topmotiveret AaB-hold.

FC København vandt to gange på Aalborg Portland Park i 2016, men det er ikke lykkedes i de seneste to år.

I sidste sæson endte kampen 1-1 på mål af Filip Lesniak og Federico Santander, mens det seneste møde i Aalborg var endnu værre for FCK.

Det lignede en nulløsning, men den tidligere FCK-spiller Kasper Kusk sikrede AaB en sejr på 1-0 i de allersidste minutter.

Hård kamp i Prag som optakt

Opgaven i Aalborg bliver kun besværliggjort af, at FCK har haft en meget hård Europa League-kamp torsdag, som har kostet mange kræfter.

FC København fokuserer – vanen tro – meget på de europæiske kampe, hvilket giver fin mening, men det kan selvfølgelig også koste i kampen om Superliga-guldet, som også er meget vigtigt for FCK.

FC København har spillet hele 11 kampe i Europa League (og kvalifikationen) i denne sæson, og det er faktisk kun gået galt i de efterfølgende Superliga-kampe to gange.

Det er meget vigtigt for FCK og Ståle Solbakken, at man er i stand til at håndtere et hårdt kampprogram, og der er ingen undskyldninger som FCK-spiller.

Hvad bliver AaB– FC København live streaming?

AaB har kun vundet en af deres seneste seks hjemmekampe, og de er bestemt ikke sprudlende for tiden. FCK har dog haft et utroligt hårdt program, og det er meget sandsynligt, at Ståle Solbakken vil rotere på et par pladser.

Det ligner faktisk en tæt kamp, omend FCK er favoritter til at vinde kampen.

Kampens profiler

Lucas Andersen, AaB og Viktor Fischer, FC København.

Hvornår live streames AaB – FC København?

AaB – FC København live streames søndag den 11. november kl. 16.00.

Du kan se AaB vs FC København hos Dplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold