Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

AaB
vs
FC København

AaB - FCK Live Stream

Se Superliga-kampen AaB – FCK online med live streaming! Der venter en meget spændende kamp i Aalborg, hvor AaB tager imod FCK, og du kan live streame hele kampen online!

Der er sket meget hos både AaB og FCK i løbet af den relativt korte vinterpause. Derfor er bliver det meget interessant at se, hvordan de to hold starter Superliga-foråret.

Særligt for FC København står der ekstremt meget på spil i løbet af de næste par måneder. Klubben er i gang med den hele store genopbygning, og det bliver meget nemmere, hvis Jess Thorup og FCK-holdet skaber gode resultater med det samme.

FCK har det sjældent sjovt, når de besøger Aalborg, og der venter dem selvfølgelig også en svær kamp onsdag aften.

Se AaB – FCK med online live streaming!

AaB har ansat ny cheftræner

AaB havde et specielt efterår. Træner Jacob Friis forlod posten efter datterens sygdom, og selvom det længe stod klart, at AaB skulle finde en ny træner, så stod assistent Peter Feher i spidsen for holdet indtil jul.

Henover vinterpausen har AaB så ansat spanske Marti Cifuentes, som senest stod i spidsen for Sandefjord, hvor han har gjort et flot stykke arbejde.

Om han kan udvikle AaB-holdet på samme måde, er meget svært at sige, men han har i hvert fald en meget stærk trup til rådighed.

AaB har tabt alle deres tre testkampe imod Randers, FC Midtjylland og Lyngby, men man skal ikke konkludere alt for meget ud fra det.

Cifuentes har overtaget et AaB-hold, som startede sæsonen flot, men som i øjeblikket ligger på syvendepladsen i Superligaen. De har et point op til FCK på sjettepladsen.

Nu skal FCK levere varen

FC København har overstået vanvittige 2020, som skulle vise sig at blive slutningen på Ståle Solbakkens tid i klubben.

Siden fyringen af nordmanden har kluben lagt hele den sportslige stab om, så det nu er Jess Thorup med assistenterne Ruben Selles og Jacob Neestrup, der står i spidsen for holdet.

De har sendt et par reservespillere videre i karrieren, og så har de hentet Mustapha Bundu på en lejeaftale i Anderlecht.

Den tidligere AGF-profil forventes ikke at starte inde i Aalborg, men han er nok med i truppen.

Det er ved at være slut med undskyldninger i FCK – nu skal der leveres resultater på banen. Profiler som Jonas Wind og Viktor Fischer, der hele tiden har døjet med skader, er nu klar igen.

Den meget dyre FCK-trup skal indfri potentialet, men på den korte bane er det svært at sige om det lykkes.

FCK-lejren var meget tilfreds med deres testkamp imod AGF, som blev vundet med 6-1 efter tre halvlege.

Se AaB – FCK med online live streaming!

Hvad bliver AaB – FCK?

FC København er stærkere på alle positioner, og de skal selvfølgelig være favoritter imod AaB. Det er svært at vide hvordan AaB står ovenpå trænerskiftet, så vi bliver nok klogere efter kampen.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Du kan se AaB vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp