AaB
vs
Lyngby

Se AaB - Lyngby BK Online Live Stream

Du kan se Superliga-kampen mellem AaB og Lyngby direkte med live streaming online. AaB og Lyngby kæmper om top seks-placeringerne i Superligaen, når de mødes søndag eftermiddag, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du se AaB – Lyngby BK online!

AaB er favoritter til at vinde kampen, men Lyngby har tidligere givet mange hold problemer i denne sæson.

Det er dog primært hjemme på Lyngby Stadion, at oprykkerne henter deres point. De har haft store problemer på udebane, og AaB plejer at være rigtigt stærke på hjemmebane, så det bliver en interessant kamp.

AaB har nærmest brug for at vinde kampen, hvis de vil holde sig inde i kampen om top seks-placeringerne. Det samme gælder i øvrigt Lyngby, omend det er ganske sandsynligt, at de kommer i mesterskabsslutspillet.

Se AaB – Lyngby med live streaming.

Lyngby slog AaB i den omvendte kamp

Lyngby og AaB har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson. Det skete i den første runde af Superligaen, hvor oprykkerne fra Lyngby selvfølgelig var undertippede, men de fik en perfekt start i Superligaen.

Efter 36 minutter sendte Lasse Fosgaard et flot indlæg ind i hovedet på Frederik Gytkjær, som fornemt headede den i kassen.

Gytkjær udbyggede selv føringen i starten af anden halvleg, da han først afdriblede en forsvarsspiller, og satte den sikkert i kassen.

AaB pressede på i anden halvleg, men blev aldrig rigtigt farlige, og Lyngby vandt dermed 2-0. Der venter dog en helt anden kamp på Aalborg Portland Park. Gytkjær er dog ude med karantæne i søndagens kamp.

AaB-offensiv i storform

AaB-holdet er kommet fint ud til foråret i Superligaen. De startede med at besejre Silkeborg med 2-0, hvorefter de vandt 3-2 på hjemmebane imod Brøndby.

Senest tabte de 3-2 i Parken imod FCK, men de sluttede kampen flot af, og kunne med lidt held have taget point med hjem til Aalborg.

Kasper Kusk, Tom van Weert og Lucas Andersen har gjort sig særligt bemærket med sammenlagt seks mål i de tre kampe.

Det er en ekstremt farlig trio, som også kan gøre ondt på Lyngby-forsvaret, som i denne kamp må undvære styrmand Nicolai Geertsen, som afsoner karantæne.

Lyngby er ringe på udebane

Mens Lyngby har været blandt Superligaens stærkeste mandskaber på hjemmebane, så har de store problemer på udebane.

De Kongeblå har kun fået seks point ud af 11 kampe, hvilket kun Esbjerg har gjort dårligere, og det skal de have lavet om på.

De spillede egentlig en fornuftig kamp på udebane imod Brøndby, men blev aldrig rigtigt farlige, og tabte 1-0 på et langskudsmål.

Se AaB – Lyngby med live streaming!

Hvornår kan man se AaB – Lyngby online?

AaB – Lyngby kan live streames søndag den 8. marts kl. 14.00.

Du kan se AaB vs Lyngby hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp