AaB
vs
SønderjyskE Elitesport

Se AaB - SønderjyskE Online: Live Stream Superliga

Live Stream AaB – SønderjyskE online

Se AaB – SønderjyskE med live streaming! AaB og SønderjysKE mødes søndag eftermiddag i Superligaen, og du kan live streame kampen direkte på nettet, hvis ikke du ser fodbold i TV.

Der er mange fordele ved at live streame fodbold i stedet for at se det i TV. Foruden det økonomiske aspekt, da live streaming er langt billigere, så kan du også se begge Superliga-kampe på samme tid.

Der venter en spændende og meget vigtig kamp mellem AaB og SønderjyskE i Aalborg. Det er to af de hold, som kommer til at kæmpe om top seks-placeringerne, men samtidigt to hold, der skal komme langt væk fra bunden af Superligaen.

Du kan se AaB – SønderjyskE med live streaming!

AaB kom skidt fra start i Superligaen

AaB har fået lidt skuffende resultater i de senere år, men de har efterhånden fået samlet en ganske udmærket trup.

Derfor var der også ret store forventninger til AaB-mandskabet, som i første runde kom på besøg hos oprykkerne fra Lyngby.

AaB var på forhånd gjort til favoritter, men det kunne man ikke se. Begge hold kom frem til chancer, men Lyngby viste sig at være langt skarpere i begge felter.

AaB kom bagud 2-0 i starten af anden halvleg, og de formåede aldrig rigtigt at lægge et tungt pres på Lyngby-holdet, så det må have været et skuffet AaB-hold, som rejste hjem til Aalborg.

Fansene i klubben er meget utilfredse med den sportslige ledelse i klubben, og det er ikke usandsynligt, at der kommer nogle forstærkninger til truppen.

Glen Riddersholm har forstærket SønderjyskE

Det er lidt den modsatte situation for SønderjyskE, som har forstærket sig væsentligt henover sommerpausen.

SønderjyskE-træner Glen Riddersholm har hentet tre gamle kendinge i form af Patrick Banggaard, Rilwan Hassan og Mads Albæk, som alle har en fortid i FCM, og som alle startede på banen i sæsonpremieren imod Randers.

SønderjyskE fik en glimrende start på sæsonen, da vandt 2-1 efter mål af Christian Jakobsen og Marco Rojas.

Derudover er det interessant, at SønderjyskE praktiserer en langt mere boldbesiddende spillestil end den, vi har set tidligere.

Direkte kamp om top seks

AaB og SønderjyskE er blandt de midterhold i Superligaen, som på en god sæson kan komme med i top seks og spille om de europæiske placeringer.

På en meget dårlig sæson kan de også komme i nedrykningsfare, og det er særligt giftigt i denne sæson, hvor der som bekendt er tre nedrykkere.

Selvom der fortsat er mange point at spille om i Superligaens grundspil, så vil et AaB-nederlag sætte dem ret langt bag konkurrenterne, og det kan vise sig at blive svært at lukke hullet.

Derfor skal der en sejr i hus, når de direkte konkurrenter fra SønderjyskE kommer på besøg. Du kan se AaB – SønderjyskE direkte med live streaming!

Hvad bliver AaB – SønderjyskE?

AaB er favoritter på grund af hjemmebanefordelen, men hvis man bedømmer på holdenes første kampe, så er SønderjyskE bedre kørende, så det ligner egentlig en åben kamp.

Vi tror på 1-1 efter en tæt kamp.

Kampens profiler

Hos AaB er Lucas Andersen et niveau eller to over de andre spillere, og han er en meget vigtig mand for dem.

SønderjyskE har flere strenge at spille på, men den nye midtbanegeneral Mads Albæk kan vise sig at blive vigtig.

Hvornår kan man live streame AaB – SønderjyskE?

AaB – SønderjyskE kan live streames søndag den 21. juli kl. 14.00.

Du kan se AaB vs SønderjyskE Elitesport hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp