AaB
vs
SønderjyskE Elitesport

AaB v SønderjyskE Live Stream: Se Pokalfinalen Online!

Se Pokalfinalen 2019/2020 mellem AaB og SønderjyskE direkte med online live streaming! Årets pokalfinale spilles på Blue Water Arena i Esbjerg, hvor AaB og SønderjyskE støder sammen, og hvis du ikke skal se pokalfodbold i TV, så har du muligheden for at live streame den online!

AaB har generelt været svingende i denne sæson, men de må klart vurderes som favoritter, når de møder SønderjyskE, som dog også har gjort det godt i foråret.

Desværre, så kommer denne pokalfinale til at afvikles under forhold, som bestemt ikke er værdige til en af Danmarks største fodboldkampe.

Både AaB og SønderjyskE får begge lov til at invitere omkring 750 mennesker til fodbold, men det er desværre meget langt fra alle fans, der får lov at se den store kamp.

AaB har generelt et godt tag på SønderjyskE, men i sådan en pokalfinale, så er det svært at vurdere, hvor stor betydning, det har.

Se pokalfinalen AaB – SønderjyskE direkte med online live streaming!

AaB svinger meget

AaB har på papiret en af de stærkeste trupper i Superligaen – i hvert fald blandt de fem-seks bedste. Det har man dog ikke rigtigt kunne se i denne sæson, hvor de mildest talt har været svingende.

De kom ganske vist med i mesterskabsslutspillet, men deres pointhøst har siden været dårlig. Deres seneste to kampe fortæller faktisk historien om AaB-holdet meget godt.

For godt to uger siden tog AaB imod FC Nordsjælland hjemme på Aalborg Portland Park. FCN er generelt ikke ret gode på udebane, så AaB havde gode muligheder, men de endte utroligt nok med at tabe hele 4-0.

Efterfølgende skulle AaB så på en meget svær opgave imod AGF på udebane, men her viste de stor styrke.

Kampen endte hele 4-1 til AaB, som dog fortsat ligger på en sjetteplads i Superligaen med 41 point efter 30 kampe.

Glen Riddersholm har fået styr på SønderjyskE

SønderjyskE har underpræsteret i denne sæson – det kan de fleste blive enige om. At skulle kæmpe for at undgå nedrykning har været normalt i SønderjyskE igennem mange sæsoner, men de har taget nogle store skridt i de seneste par år, hvorfor de burde være for stærke til at ligge i bunden.

Det har de dog gjort, men det virker som om, at Glen Riddersholm og SønderjyskE er ved at få styr på tingene.

Selvom det faktisk stadig kan ende med en nedrykning, så står SønderjyskE med gode kort på hånden for overlevelse.

Hvis man inkluderer semifinalen i pokalturneringen, hvor SønderjyskE slog AC Horsens ud, så har SE-holdet faktisk vundet fire af de seneste fem kampe.

Det hører dog med til historien, af de har mødt relativt overkommelig modstand, og to af sejrene er blevet sikret efter tætte kampe imod Silkeborg.

Største kamp i SønderjyskEs historie?

SønderjyskE har efterhånden etableret sig som et solidt Superliga-hold, men historisk set, så har de ikke opnået ret meget.

Deres hidtil bedste resultat var sølvmedaljerne i 2016, men de har aldrig nogensinde vundet en titel. Derfor kan man sagtens argumentere for, at denne pokalfinale imod AaB er den største fodboldkamp i SønderjyskEs historie.

Det er selvfølgelig en smule ærgerligt for klubben, at kampen ikke spilles for fulde huse i Telia Parken, hvilket vi har vænnet os til i de seneste par år.

Man må håbe, at kampen ikke fylder så meget, at de helt glemmer at færdigspille Superliga-sæsonen, hvor de med et dårligt resultat i udekampen imod Lyngby pludselig kan ende i to playoff-kampe imod Hobro.

Lucas Andersen kan blive pokalfighter

Kampens bedste spiller i pokalfinalen bliver overrakt prisen som årets pokalfighter, hvilket er en ganske stor hæder.

Spillere som Thomas Delaney og William Kvist har blandt andre løbet med hæderen i de seneste par år, men der er ingen tvivl om, hvem der er favorit til at løbe med prisen i 2020.

Lucas Andersen er med afstand den dygtigste spiller på banen, og man kan vel nærmest sige, at hvis han rammer sit normale niveau, så bliver han også pokalfighter.

Hvad bliver pokalfinalen AaB – Sønderjyske?

AaB skal som sagt vurderes som favoritter. De har været et niveau over SønderjyskE i denne sæson, men med tanke på SønderjyskEs formkurve, så kan det sagtens gå hen og blive en tæt finale.

Vi skal faktisk helt tilbage til juli 2017 for at finde SønderjyskEs seneste sejr imod AaB. Der er dog kun to gengangere fra startopstillingen til den kamp i forhold til, hvordan de kommer til at spille imod AaB denne gang.

Spiller for spiller er AaB bedre, men SønderjyskEs sammenhold kan gøre kampen helt lige. Det ligner umiddelbart en meget underholdende og spændende fodboldkamp.

Man må håbe, at de relativt få tilskuere til kampen kan opbygge en stemning, hvilket hører til i en pokalfinale.

Mens SønderjyskE aldrig tidligere har været i en pokalfinale, så har AaB været med i hele 12 af slagsen, hvilket er flest af alle hold sammen med AGF og FCK.

De har dog kun vundet tre af disse 12 finaler – senest i 2014, hvor et stærkt AaB-hold vandt The Double.

Hvornår kan man live streame pokalfinalen AaB – SønderjyskE?

Pokalfinalen AaB – SønderjyskE kan live streames onsdag den 1. juli kl. 20.00.

Du kan se AaB vs SønderjyskE Elitesport hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold