AaB
vs
Silkeborg

Se AaB - Silkeborg Her | Online Live Streaming

Se AaB – Silkeborg med live streaming

Se AaB – Silkeborg online med live streaming! Hvis du ikke skal på Aalborg Portland Park for at se fodbold, så kan du live streame mandagens Superligaopgør mellem AaB og Silkeborg direkte på nettet!

Selvom det kun er tredje spillerunde af Superligaen, så er der allerede pres på både AaB og Silkeborg efter en dårlig start.

AaB jagter top seks, hvilket allerede nu virker som en svær opgave. Oprykkerne fra Silkeborg skal egentlig bare undgå nedrykning fra Superligaen, men grundet de tre direkte nedrykkere i denne sæson, så bliver det en svær opgave for Kent Nielsens mandskab.

Se AaB – Silkeborg med live stream!

AaB mangler skarphed i front

AaB har kun fået et point ud af de første to kampe, hvor de ellers var udset til at være favoritter ved begge lejligheder.

De tabte på udebane 0-2 til oprykkerne fra Lyngby i premieren, hvorefter de spillede 1-1 med SønderjyskE hjemme i Aalborg.

Ved begge lejligheder har de dog haft chancerne til at få scoret nogle kasser, så den dårlige pointhøst kan tilskrives uskarphed foran mål, mens modstanderne har været anderledes effektive.

Særligt topangriber Tom van Weert skylder nogle kasser. Imod Lyngby havde han nogle gode muligheder for at komme på tavlen, men imod SønderjyskE stod han formentlig for årets største afbrænder, da han foran frit mål sendte bolden på overliggeren i slutfasen af kampen.

AaB bør have alt for stærkt et hold til at rode rundt i bunden med spillere som Lucas Andersen og Kasper Kusk. Førstnævnte har været en af Superligaens bedste spillere i det seneste halve år, mens Kasper Kusk har været helt ved siden af sig selv.

Silkeborg har været Superligaens dårligste

AaB bør dog være i stand til at hente de tre point et meget tamt Silkeborg-hold hjemme foran egne fans i Aalborg.

Silkeborg har nemlig været Superligaens klart dårligste hold i de første runder. De har ellers godt med Superliga-erfaring i både trup og stab, men det har ikke været godt at se på.

Først blev de kørt godt og grundigt over på Brøndby Stadion, hvor de tabte 3-0, selvom nederlaget kunne have været langt større.

Efterfølgende var de favoritter imod et AC Horsens-hold, som i den første runde tabte klart til FC Nordsjælland, men her skuffede de gevaldigt.

De endte med at tabe 3-0 foran egne fans, så det ser allerede nu meget skidt ud.

Ser meget skidt ud for en eventuel taber

Grundet den dårlige start og det faktum, at tre klubber rykker direkte ned, så kan man hurtigt blive presset.

Hvis AaB skal hænge på i top seks-feltet, så skal de selvfølgelig vinde en hjemmekamp imod Supreligaens dårligste hold i øjeblikket.

Omvendt, så er Silkeborg i en meget skidt situation, hvis de står med nul point efter tre kampe, når de andre nedryknngskandiater allerede har vist, at de godt kan skaffe point imod sværere modstandere.

Se AaB – Silkeborg med live stream!

Hvad bliver AaB – Silkeborg?

AaB skal simpelthen vinde, hvis de skal opnå noget i denne sæson.

V tror på 2-1 til AaB.

Kampens profiler

Lucas Andersen, AaB og Ronnie Schwartz, Silkeborg.

Hvornår kan man live streame AaB – Silkeborg?

AaB – Silkeborg kan live streames mandag den 29. juli kl. 19.00.

Du kan se AaB vs Silkeborg hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold