Kampskema
AC Horsens
vs
Brøndby IF

AC Horsens - Brøndby Live Streaming: Stream Online!

Se AC Horsens – Brøndby med live streaming

Kampen mellem AC Horsens og Brøndby kan live streames direkte på nettet. Der står ekstremt meget på spil i Superliga-grundspillets sidste kamp, hvor Brøndby kommer på besøg hos AC Horsens, og du kan altså live streame kampen online.

Det hele bliver afgjort i Superligaen søndag eftermiddag. Alle syv kampe i den sidste runde spilles på samme tid, så der kommer til at stå ekstremt meget på spil.

Brøndby kan endnu ikke vide sig sikre på at komme i top seks, og det ville næsten være utroligt, hvis det skulle gå galt i Horsens ligesom det var tilfældet i sidste sæson.

Kan AC Horsens drille Brøndby igen?

Brøndby spillede en af de bedste sæsoner i nyere tid, og der var lagt op til den helt store fest, da de mødte AC Horsens på udebane i den næstsidste runde.

AC Horsens havde ikke noget at spille for, og da Brøndby kom foran 2-0, så forventede alle den helt store Brøndby-triumf, men på to mål i slutningen af kampen, så hjalp AC Horsens med at sende mesterskabet over til FC Midtjylland.

Nu står vi i nogenlunde den samme situation. Hvis AC Horsens besejrer Brøndby, så kan vicemestrene glide hele vejen ud af top seks, men så skal de også være uheldige med de andre resultater.

Ingen Brøndby-fans i Horsens

Grundet balladen ved den føromtalte kamp i sidste sæson, hvor flere Brøndby-fans hoppede ind på banen i vrede over resultatet, så får Brøndby ikke lov til at have fans på tribunen.

I sidste sæson var der omkring 5.000 Brøndby-fans i Horsens, men denne gang skal de klare sig uden deres 12. mand, og det kan blive problematisk for dem.

Omvendt, så er der heller ikke nogle undskyldninger for Brøndby-spillerne. De har en fantastisk trup, som har underpræsteret ret meget i løbet af sæsonen, men de skal bare vinde imod AC Horsens, hvis de vil spille med i toppen af dansk fodbold.

AC Horsens er tvunget til sejr

Ligesom Brøndby, så står der også meget på spil for AC Horsens. Den Gule Fare ligger på 10. pladsen med 31 point, og har dermed tre point op til Randers FC, som ligger på sjettepladsen.

De har endda en negativ målscore og en del hold, der skal overhales, så det bliver tæt på umuligt for AC Horsens at komme med i top seks, men alt kan ske i fodbold og særligt i Superligaen.

Uanset, hvordan det går i de andre kampe, så kan man være stensikker på, at AC Horsens-spillerne vil være topmotiverede for at vinde kampen imod Brøndby.

Vi kan forvente en fantastisk runde i Superligaen, hvor AC Horsens – Brøndby blot er en af syv kampe. Det går løs klokken 17.00 søndag eftermiddag, så det er det bare at følge med via live streaming og TV.

Hvordan ender AC Horsens – Brøndby?

Brøndby-holdet skal selvfølgelig være favoritter, men det kan blive en tricky kamp. Sidste sæsons kamp sidder stadig i hovederne på nogle af de spillere, der var med til kampen, og det kan blive en mental udfordring.

Vi tror dog på en Brøndby-sejr på 2-1.

Hold øje med

Hallur Hansson, AC Horsens og Kamil Wilczek, Brøndby.

Hvornår kan man se AC Horsens – Brøndby live stream?

AC Horsens – Brøndby kan live streames søndag den 17. marts kl. 17.00.

Du kan se AC Horsens vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold