Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

AC Horsens
vs
Brøndby IF

Horsens Brøndby Live Stream: Se AC Horsens - Brøndby Her!

Se Horsens – Brøndby Online Live Stream! Der venter en fed og interessant fodboldkamp på CASA Arena Horsens, når Superligaens førerhold fra Brøndby kommer forbi.

De fleste Brøndby-fans kan nok blive enige om, at Horsens ikke er nogen yndlingsmodstander. Der er utroligt mange dårlige minder forbundet med det stadion, hvor de i 2018 smed mesterskabet på gulvet.

Det bør dog ikke have den store indflydelse på søndagens kamp, hvor Brøndby-mandskabet er klare favoritter.

Brøndby-holdet er det mest formstærke i Superligaen i øjeblikket, da de har vundet fire af deres seneste fem kampe.

På den anden banehalvdel finder vi AC Horsens, som bestemt ikke har været gode i denne sæson. De har allerede fyret cheftræner Jonas Dal, men indtil videre er der ikke de store tegn på forbedringer.

Se AC Horsens – Brøndby med online live streaming!

Kan Brøndby vinde mesterskabet i denne sæson?

Efter de første 12 Superliga-kampe ligger Brøndby på en delt førsteplads sammen med FC Midtjylland. De to tophold har begge 24 point, og dermed et solidt pointsnit på to point pr. kamp.

Mens man forventer, at FC Midtjylland kan præstere på det niveau over lang tid, så er der flere spørgsmålstegn omkring Brøndby-holdet, som sluttede på fjerdepladsen i sidste sæson.

Der er nok ikke mange, der forventer, at Brøndby kan spille med om mesterskabet, men man kan ikke udelukke det endnu.

Der er utroligt meget udviklingspotentiale i Brøndby-holdet, og hvis de skal skille sig af med en profil som eksempelvis Jesper Lindstrøm, så må man også formode, at klubben får en god sjat penge for ham.

Hele klubben Brøndby er på vej mod bedre tider, og de skal egentlig bare fortsætte det gode arbejder, der er blevet gjort.

AC Horsens er på vej ud af Superligaen

AC Horsens befinder sig i en helt anden situation. Efter mange gode år med Bo Henriksens som ansvarlig, så blev det aldrig godt under Jonas Dal, som allerede er blevet fyret.

I første omgang er Mads Lyng blevet forfremmet fra assistentrollen, og han har forsøgt at genskabe Bo Henriksens stil på holdet.

Det vil sige, at vi nok ser et mere defensivt AC Horsens-hold, som stiller sig langt tilbage. Det bliver så Brøndbys opgave at dirke forsvaret op uden at være alt for sårbar overfor kontraangreb.

AC Horsens har kun seks point efter de første 12 runder, og der er hele otte point op til Vejle på 10. pladsen.

Kampens profiler

Til en kamp mellem AC Horsens og Brøndby kan vi ikke komme udenom Kjartan Finnbogason, som er tilbage i Horsens efter en periode i Vejle.

Han scorede som bekendt de to mål, som ødelagde Brøndbys mesterskabsfest.

Brøndbys bedste spiller er Jesper Lindstrøm, som er i gang med det helt store gennembrud. Han er godt bud på en målscorer i kampen.

Du kan se AC Horsens vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold