AC Horsens
vs
FC København

Se AC Horsens - FCK | Online Live Stream

AC Horsens – FCK Live Stream

Se AC HorsensFCK direkte med live streaming online! AC Horsens tager lørdag aften imod FC København i Superligaen, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame Superliga-fodbold online!

De danske mestre fra FC København er selvfølgelig store favoritter imod nedrykningskandidaterne fra AC Horsens. Alligevel er der dog en mulighed for en overraskelse, da FCK er midt i nogle meget vigtige Champions League-kvalifikationskampe, som kommer til at koste kræfter.

Da europæisk fodbold er ekstremt vigtigt for FCK, så kommer de til at stille stærkt op i alle deres kampe uanset om modstanderen er af en lavere kaliber.

AC Horsens kom efter en dårlig start på tavlen i sidste rundes kamp, så de kommer til at have selvtillid imod FCK.

Se AC Horsens – FCK med live streaming!

AC Horsens kom ovenpå igen

AC Horsens kom forfærdeligt fra start i Superligaen. De tog imod et ungt og nyt FC Nordsjælland-hold på hjemmebane, hvor de blev kørt rundt.

De endte med at tabe 0-3, men nederlaget kunne sagtens have været meget større. Det gav panderynker i AC Horsens, som umiddelbart ikke har handlet ret meget, men de leverede en flot præstation i sidste rundes kamp imod Silkeborg på udebane.

AC Horsens kom flyvende fra start, og vandt kampen 3-0 på scoringer af Michael Lumb og Nicolai Brock Madsen.

Dermed fik Bo Henriksens AC Horsens-mandskab et nødvendigt selvtillidsboost før den svære kamp imod FCK.

FCK midt i travlt kampprogram

Der er slet ingen tvivl om, at FCK er storfavoritter imod AC Horsens. De er væsentligt stærkere på samtlige positioner, men det er langt fra givet, at FCK bare tager de tre point i Horsens.

AC Horsens har det med at overraske, når det er allersværest ud, hvilket de beviste gang på gang i sidste sæson, og derudover, så har FCK et meget tæt kampprogram.

I tirsdags var FCK på besøg hos The New Saints, hvor de stillede relativt stærkt op. De kommer givetvis til at spare flere spillere i returkampen i næste uge, men det er alligevel så vigtige kampe, at FCK ikke kan tåle at fejle.

FCK har ikke været i Champions League siden 2016/2017-sæsonen, så det er meget vigtigt, hvis de skal bevare deres position i europæisk fodbold.

Se AC Horsens – FC København med live streaming!

Hvad bliver AC Horsens – FCK?

AC Horsens er dygtige til at overraske, når man ikke forventer noget fra dem, men det forventes alligevel, at FCK vinder kampen.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Kampens profiler

Nicolai Brock Madsen trådte ind på Superliga-scenen med to scoringer i sidste runde, og han bliver spændende at følge fremadrettet hos AC Horsens.

FCK har mange profiler, men Dame N’Doye er nok den største af dem alle.

Hvornår kan man se AC Horsens – FCK Live Stream?

AC Horsens – FCK kan live streames lørdag den 27. juli kl. 17.30.

Du kan se AC Horsens vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold