AC Horsens
vs
FC Midtjylland

AC Horsens - FC Midtjylland Live Streaming 16.12.2018

Se AC Horsens – FC Midtjylland med live streaming

Du kan live streame AC HorsensFC Midtjylland online. Hvad enten du ligger på sofaen eller sidder i bussen, så kan du live streame AC Horsens – FC Midtjylland med mobil, tablet eller PC.

To af Superligaens mest fysiske mandskaber mødes søndag eftermiddag på CASA Arena Horsens, og det plejer at være nogle meget underholdende kampe mellem AC Horsens og FC Midtjylland i Superligaen.

FC Midtjylland har et klart overtag imod AC Horsens, men det er farligt at undervurdere Bo Henriksens mandskab, der fungerer godt i rollen som underdog.

AC Horsens bliver ved med at overraske

Man må aldrig udelukke AC Horsens. De tabte 6-1 imod FC København efter en håbløs kamp, og i kampen efter skulle de møde AaB på udebane, hvor der ikke var de store forventninger til dem.

De kom også skidt fra start ved at komme bagud i starten af kampen, men i løbet af et kvarters tid havde de vendt kampen på hovedet ved at score to kasser. De fik så en gave, da Jores Okore blev udvist umiddelbart før pausen.

Det gav AC Horsens gode arbejdsforhold i anden halvleg, og de vandt fortjent 4-2. Dermed har AC Horsens vundet i Parken, på Brøndby Stadion, på Aalborg Stadion og Ceres Park, hvilket man kun kan have respekt for.

FC Midtjylland får profiler tilbage

FC Midtjylland vandt stensikkert 3-0 imod OB i den seneste runde, men de måtte faktisk undvære to af holdets store profiler ved den lejlighed.

Erik Sviatchenko og Paul Onuachu sad begge ude med karantæne, og det bliver en kæmpe fordel at få dem tilbage.

De må dog se bort fra Marc Dal Hende, som sidder ude med karantæne denne gang. Kenneth Andersen løser det formentligt ved at rykke Joel Andersson over i venstre side, mens Mads Thychosen kan tage højre back.

FCM er stærke imod AC Horsens

FC Midtjylland har et kæmpe overtag imod AC Horsens. Det er ikke så underligt, at de danske mestre, som vinder langt de fleste kampe, ofte vinder deres kampe imod et hold med et lavere spillerbudget, men det er en voldsom stime.

FC Midtjylland har vundet de seneste 10 kampe imod AC Horsens i Superligaen, så vi skal helt tilbage til 2012 for at finde et indbyrdes opgør, hvor AC Horsens fik et point.

Deres senest sejr imod FCM var ligeledes i 2012, og det må sidde i hovederne på AC Horsens-spillerne, at de får en svær kamp imod FC Midtjylland.

Du kan live streame AC Horsens – FC Midtjylland med mobil, tablet og PC!

Hvordan ender AC Horsens – FC Midtjylland?

FC Midtjylland bør være et niveau eller to over AC Horsens, men det er farligt at undervurdere ACH, som bliver ved med at overraske.

Vi tror dog på en 3-1-sejr til FCM.

Hold øje med

Hallur Hansson, AC Horsens og Paul Onuachu, FC Midtjylland.

Hvornår kan man se AC Horsens – FC Midtjylland?

AC Horsens – FC Midtjylland kan live streames søndag den 16. december kl. 14.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår