Kampskema
AC Milan
vs
Juventus

AC Milan - Juventus Live Stream: Se Coppa Italia

Du kan se AC Milan – Juventus direkte med online live streaming hos bet365. Der venter et brag af en semifinale i Coppa Italia mellem de to mest succesfulde klubber i italiensk fodbold, AC Milan og Juventus, som mødes torsdag aften på San Siro.

Juventus er selvfølgelig et niveau eller to over AC Milan, og derfor er de også klare favoritter til gå videre til Coppa Italia-finalen.

Returkampen spilles om fire ugers tid på Allianz Stadium i Torino. Man må forvente, at AC Milan får brug for en sejr i det første opgør for at have en chance for at gå videre samlet.

AC Milan eller Juventus skal så møde vinderen af den anden semifinale, som står mellem Inter og Napoli.

Se AC Milan – Juventus med live streaming her!

Juventus har godt styr på AC Milan

Der har været klasseforskel, når AC Milan og Juventus har mødt hinanden i de seneste par år. Kigger man på de seneste ni kampe, så har Juventus utroligt nok vundet alle ni.

For 10 kampe siden mødte de hinanden i den italienske Super Cup, hvor AC Milan trak det længste strå.

Det seneste møde mellem de to hold fandt sted den 10. november, hvor Juventus vandt 1-0 på mål af Paulo Dybala.

Det skal dog siges, at AC Milan faktisk gjorde det ganske fint i den kamp, og de havde uden tvivl fortjent at få point med hjem.

Omvendt, så er det netop den kynisme, som gør, at Juventus har vundet de seneste otte mesterskaber i Italien.

Begge hold tabte i weekenden

Både AC Milan og Juventus fik en uheldig optakt til kampen. Juventus var lørdag på besøg hos Hellas Verona i det, der lignede en relativt overkommelig opgave.

Det skulle dog vise sig at blive yderst problematisk for Juventus, som tabte kampen 2-1. Cristiano Ronaldo bragte ellers Juventus foran 1-0, mens i løbet af 10 minutter havde Fabio Borini og Giampaolo Pazzini vendt kampen til 2-1.

Dermed kunne Inter, som mødte AC Milan søndag aften, generobre førstepladsen i Serie A, hvis de formåede at slå lokalrivalerne.

AC Milan kom klart bedst fra start, og de var helt fortjent foran 2-0 ved pausen. Holdene var dog som forvandlet i anden halvleg, og efter 54 minutter stod kampen 2-2.

Inter fortsatte det tunge pres, og det var helt fortjent, at Romelu Lukaku i dommerens overtid kunne lukke kampen til 4-2.

Det var en helt fantastisk kamp, som formentlig har gjort utroligt ondt på AC Milan-holdet.

Se AC Milan – Juventus online med live streaming hos bet365!

Hvornår kan man live streame AC Milan – Juventus?

AC Milan – Juventus kan live streames torsdag den 13. februar kl. 20.45.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår