AGF
vs
AaB

Se AGF - AaB på nettet | Live Stream Superligaen Online

Se AGF – AaB på nettet med live streaming

Du kan se kampen mellem AGF og AaB på nettet med live streaming! En af de største opgør i Superligaen spilles søndag eftermiddag, når de jyske storklubber fra AGF og AaB mødes, og hvis du ikke ser Superliga-fodbold i TV, så kan du live streame kampen online!

AGF og AaB kom begge dårligt fra start, men har siden fundet formen, så det er to selvtillidsfyldte mandskaber, der mødes.

AGF må siges at være favoritter hjemme på Ceres Park, men AaB har også bidt fra sig i de seneste par udekampe, så måske venter der endnu en udesejr.

Det plejer at være nogle tætte kampe, når AGF og AaB mødes, og vi får med garanti også underholdning og en god atmosfære til denne kamp.

AGF og AaB er kommet sig over dårlig start

Der er store ambitioner hos både AGF og AaB, som har budget og opbakning til at være med i top seks af Superligaen hver sæson.

Resultaterne var dog dårlige fra begyndelsen af sæsonen på trods af stærke spillertrupper, men det er der blevet lavet om på nu.

AGF fik et point ud af deres første fire kampe, men har siden da fået 10 point i de seneste fire.

Det var nogenlunde samme historie hos AaB, som fik et point ud af de første to kampe imod Lyngby og SønderjyskE, men siden er det blevet bedre og bedre.

I AaBs seneste Superliga-kamp vandt de 1-0 over FC København, som ellers ikke havde smidt point i Superligaen endnu.

Før den niende spillerunde i Superligaen gik i gang, så lå OB på en flot tredjeplads med 13 point efter otte kampe, mens AGF ligger på sjettepladsen med 11 point.

Svensker har styrket AGFs forsvar

En af de helt store årsager til AGFs gode form er svenske Niklas Backman. Han har siddet meget ude på grund af en hovedskade i det seneste års tid, men AGFs forsvar er altid stabil, når han spiller.

Det er således ikke tilfældigt, at AGF ikke har indkasseret et mål i de seneste fire kampe, hvor Niklas Backman har spillet fra start.

Nu skal AGF så bare håbe på, at den svensker midterforsvar kan blive ved med at spille, for så bør AGF komme i top seks for første gang i mange år.

Nye forstærkninger hos både AGF og AaB

Både AGF og AaB har forstærket sig her i slutningen af transfervinduet. AGF har hentet den serbiske målmand Aleksandar Jovanovic tilbage efter, at han blev solgt fra klubben for et års tid siden.

Oscar Whalley har fået flere chancer for at bevise sit værd, men han er slet ikke overbevisende. I det seneste halvår var Kamil Grabara på kassen, men det var ikke muligt at finde en længerevarende aftale.

William Eskelinen, som også lige er kommet til AGF, var åbenbart heller ikke god nok, så nu er Jovanovic tilbage i AGF.

AaB har også hentet en gammel kending til klubben i form af Rasmus Thelander, som var utroligt stærk i 2013/2014-sæsonen, da AGF vandt Superligaen og DBU Pokalen.

Jores Okore er ikke blevet solgt selvom det egentlig var planen, så Kasper Pedersen og de to andre skal kæmpe om de to pladser.

AaB har sparet Lucas Andersen i DBU Pokalen

AaB har netop været i aktion i DBU Pokalen, hvor de fik relativt nem modstand i form af Nørresundby.

Der var udtaget en ret stærk trup til kampen, men de havde ikke den helt store stjerne, Lucas Andersen, med til kampen.

Derudover, så er der ikke de store skadesproblemer hos hverken AGF eller AaB.

Du kan se AaB – AGF på nettet med live streaming!

Et bud på resultatet i AGF – AaB

Det bliver formentlig en tæt kamp mellem AGF og AaB. AaB har virket stærkest, men AGF har hjemmebanefordelen, og de har ikke indkasseret et mål i fire kampe på stribe.

Vi tror på 1-1 efter en meget underholdende kamp.

Hvem er profilerne?

Hos AGF er omtalt Niklas Backman den vigtigste spiller. Han holder sammen på defensiven, og der er nærmest ingen spillere i Superligaen, som har så stor betydning for deres hold.

Hvis det er, så skulle det netop være Lucas Andersen fra AaB, som banker på til det danske landshold.

Hvornår kan man live streame AGF – AaB på nettet?

AGF – AaB kan live streames søndag den 15. september kl. 12.00.

Du kan se AGF vs AaB hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp