Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

AGF
vs
AaB

AGF AaB Live Stream og TV: Se AGF - AaB Online

Se AGF – AaB med online live streaming! Rivalerne fra AGF og AaB mødes søndag eftermiddag i en direkte kamp om Superligaens fjerdeplads.

AGF har på papiret det stærkeste hold, og bronzevinderne må derfor også være favoritter til at vinde hjemmekampen imod AaB.

AaB-holdet har været meget svingende på det seneste, og de må fortsat undvære den helt store stjerne, Lucas Andersen.

AGF og AaB plejer at spille nogle meget tætte kampe, og det tyder på, at søndagens møde også bliver jævnbyrdigt.

For godt to måneder siden endte kampen i Aalborg 1-1. Faktisk har AGF ikke vundet over AaB i de seneste fire indbyrdes kampe, men kan de gøre det denne gang?

Det finder vi ud af søndag eftermiddag, når AGF – AaB fløjtes op.

AGF skal have styr på defensiven

Da AGF efter 23 års tørke endelig vandt medaljer i Superligaen, så skyldtes det i høj grad den stabile defensiv.

Så længe Niklas Backman var klar til at spille, så afviste forsvaret stort set alt, men sådan har det slet ikke været i denne sæson, hvor den svenske kaptajn også er blevet henvist til bænken.

AGF har indkasseret 16 mål i de første 12 kampe, og de har kun formået at holde buret rent en enkelt gang – på hjemmebane imod AC Horsens.

Kamil Grabara, der var så overbevisende i sit første ophold i Danmark, har lavet flere kæmpestore fejl.

Indtil videre bliver han stadig valgt over reserven William Eskelinen, men polakken skal snart tage sig sammen, hvis han vil fortsætte med at starte inde.

AaB vandt på billig baggrund

Efter et par uger med meget skuffende resultater, så var der i høj grad brug for en sejr, da AaB i weekenden tog imod Lyngby hjemme på Aalborg Portland Park.

Det startede fantastisk, da Kasper Kusk scorede til 1-0 efter kun to minutters spil. Efter en uheldig udligning på et selvmål, så scorede Kasper Kusk til 2-1, men endnu engang gik der få minutter før Lyngby udlignede på et fantastisk mål af Jens Martin Gammelby.

Det lignede en pointdeling herfra, men Iver Fossum afgjorde kampen med sit mål til 3-2.

Det var AaBs første sejr i en måneds tid, men det var også på en billig baggrund. Lyngby var det bedste hold på banen i store dele af kampen, og hvis ikke AaB kommer forbedret til Århus, så taber de også imod AGF.

Hvad bliver kampen?

AGF er som sagt favoritter, men det bliver nok en jævnbyrdig kamp. Der står meget på spil, og skulle kampen stå uafgjort i slutfasen, så vil holdene givetvis være bange for at satse.

Vi tror på 1-1 efter en tæt kamp.

Du kan se AGF vs AaB hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp