AGF
vs
AaB

Se AGF - AaB Online | Live Stream & TV | Europa League Playoff 2021

Se playoff-kampen AGF – AaB online med live streaming! Fredag aften mødes AGF og AaB i sæsonens sidste Superliga-kamp, som spilles på Ceres Park i Århus.

Hvis du ikke har billet til kampen eller tænkt dig at se fodbold i TV, så kan du live streame AGF – AaB online!

AGF og AaB mødes i kampen om en plads i Europa League-kvalifikationen, som selvfølgelig er en stor ting for begge klubber.

AGF prøvede kræfter med europæisk fodbold i starten af denne sæson, men de leverede en direkte pinlig indsats imod NK Mura i Slovenien, så de har noget at revanchere.

Det er efterhånden nogle år siden, at vi har set AaB i Europa, men de hører alligevel til i toppen af dansk fodbold, så det er ikke fjernt for dem.

Se AGF – AaB online live streaming!

AGF er favoritter til Europa League-playoff

Der hersker ingen tvivl om, at AGF på nuværende tidspunkt har et stærkere hold end AaB, hvorfor de selvfølgelig også har favoritværdigheden til fredagens Europa League-playoff.

AGF vandt bronzemedaljer i sidste sæson, og endte i denne sæson på en godkendt fjerdeplads. Samtidig har AaB ikke været i stand til at spille sig i top seks, og de kom lige akkurat op på syvendepladsen, som gav adgang til denne kamp.

AaB har egentlig et spillermateriale som ikke er langt fra AGFs, men de har slet ikke fået det til at fungere.

Der bliver skiftet flittigt i både formation og opstilling, og man ved aldrig, hvor man har dem. AaB har været relativt gode i foråret, men de har også mødt dårligere modstand end AGF har i mesterskabsslutspillet.

AaB-stjernen ramt af uheld – igen

AaBs anfører og superstjerne Lucas Andersen er endnu engang blevet ramt af et grimt uheld. Han har deværre pådraget sig en korsbåndsskade, som nok holder ham ude fra banen i det næste års tid.

Det er langt fra første gang, at Lucas Andersen rammes af en grim skade, og man må håbe, at han nogensinde kommer tilbage til topniveauet.

Når han er i topform, så er han uden tvivl en af Superligaens bedste spillere, men det virker ikke som om, at kroppen er bygget til at spille topfodbold.

AGF har i øvrigt også nogle skader, men ikke noget, der bør påvirke David Nielsens startopstilling. Patrick Mortensen har været overbelastet, hvorfor han ikke blev benyttet i de sidste to slutspilskampe, men anføreren og topscoreren bør være tilbage imod AaB.

AaB mangler i øvrigt også Kasper Kusk.

Se AGF – AaB online med live streaming!

Hvad bliver AGF – AaB?

AGF er som sagt favoritter, men det er ikke fordi niveauforskellen er så stor igen.

Vi tror på 2-1 til AGF.

Du kan se AGF vs AaB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold