AGF
vs
B 93

Se AGF - B93 Online: Live Stream Dansk Pokal Fodbold

Se pokalkampen AGF – B93 direkte med online live streaming! Der venter en meget spændende pokalkvartfinale onsdag aften, når Superliga-holdet fra AGF tager imod 2. divisions-holdet fra B93, og du kan heldigvis se hele kampen live på nettet!

AGF er selvfølgelig klare favoritter til at gå videre til semifinalen, og det ville faktisk være en katastrofe, hvis de blev slået ud af B93.

B93 ligger ganske vist i 2. division, og de er ikke engang fuldtidsprofessionelle. Alligevel kommer de fra en meget flot sejr imod AaB, hvis niveau er meget tæt på AGFs.

Derfor kan det på ingen måde udelukkes, at B93 skaber sensationen.

Se AGF – B93 online med live stream!

AGF skal bygge videre på defensiv stime

AGF har spillet to kampe i 2021. De startede med at møde oprykkerne fra Vejle på udebane i premieren, som blev afviklet på en direkte elendig bane.

Det var næsten umuligt for de to mandskaber at spille fodbold, og det var derfor ikke så overraskende, at den grimme kamp endte 0-0.

Søndag aften tog AGF så imod Lyngby, og selvom banen på Ceres Park er i en ganske fin tilstand, så havde AGF store problemer.

Jon Dagur Thorsteinsson scorede til 1-0 efter en tilfældig dødbold, men skabte derudover ikke rigtigt nogle chancer. Heldigvis for AGF, var Lyngby også uskarpe, så David Nielsens mandskab vandt kampen 1-0.

Fire point og to gange rent bur er jo egentlig ikke så dumt for AGF, men de skal forbedre spillet, hvis de skal gøre sig forhåbninger om Superliga-medaljer.

AGF skal fastholde den stærke defensiv, hvor både Frederik Tingager og Sebastian Hausner præsterer på et meget højt niveau.

B93 mangler kampform

Der er selvfølgelig ikke meget, der tyder på, at B93 vinder onsdagens pokalkamp i Århus. Den generelle niveauforskel er det største argument, men timingen af kampen er heller ikke god for gæsterne fra Østerbro.

B93s seneste betydende kamp blev spillet for nøjagtigt to måneder siden, da B93 slog AaB ud af pokalturneringen.

De har ikke spillet en 2. divisionskamp siden november, og det er bestemt ikke nemt at være deltidsprofessionel under corona-restriktionerne.

Derfor vil det kræve en helt vanvittig indsats af B93-spillerne. De kan dog trøste sig med, at AGF havde store problemer ved at slå Kolding ud af pokalen tidligere på sæsonen.

**Se AGF – B93 med online live streaming!

Hvornår kan man se AGF – B93 live stream?

AGF – B93 kan live streames onsdag den 10. februar 2021 kl. 20.15.

Du kan se AGF vs B 93 hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold