Kampskema
AGF
vs
Brøndby IF

AGF - Brøndby Live Stream: Se AGF - Brøndby Online

Se AGF – Brøndby direkte med online live streaming! Der venter et brag af en kamp på Ceres Park i Århus, når rivalerne fra AGF og Brøndby mødes i 3F Superligaen, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen online med mobil, tablet og computer!

AGF er storfavoritter til at fortsætte de gode takter, og tage de tre point, men det kan sagtens blive en tæt kamp.

Mens Brøndby kun har fjerdepladsen, som ikke giver plads i Europa League i denne sæson, at spille om, så kan AGF vinde sølvmedaljer med en sejr, og derfor bør det være et topmotiveret AGF-hold, som træner David Nielsen sender på banen.

Der plejer at være knald på kampene mellem AGF og Brøndby, og selvom der ikke vil være Brøndby-fans til stede på Ceres Park, så bør det blive en underholdende omgang fodbold.

Se AGF – Brøndby online med live streaming!

AGF har smidt Superligaens andenplads væk

AGF har reddet på en bølge igennem denne sæson. Træner David Nielsen har fået bygget et meget fornuftigt hold op igennem flere år, og det er meget fortjent, at klubben nu vinder de første medaljer siden 1996.

De har også været blandt forårets bedste hold i Superligaens slutspil, men de fik et hårdt knæk i kampen om sølvmedaljerne i den seneste runde.

AGF havde brug for sejren i Farum, da de mødte et formsvagt FC Nordsjælland-hold, men præstationen var ikke ret god, og det hele endte 1-1.

Da FC København dagen efter vandt deres udekamp imod AaB, så er FCK nu tilbage på den vigtige andenplads, som gør vejen til Europa League noget kortere.

Dermed skal AGF vinde imod Brøndby, og samtidigt håbe på, at FC København smider point, når de samtidigt møder FC Nordsjælland hjemme i Telia Parken.

Brøndby-træner skal motivere spillerne

Brøndby-træner Niels Frederiksen blev efter holdets seneste kamp, som endte 1-1 imod FC Midtjylland, forholdt om Brøndby-spillerne fortsat vil være motiverede nu, hvor de hverken har medaljer eller europæisk fodbold at spille om.

Niels Frederiksen mente, at man altid skulle gå efter den bedst mulige placering i Superligaen, men det er ikke til at sige om Brøndby-spillerne vil være lige så motiverede som deres modstandere.

Der er selvfølgelig en stor historisk mellem netop AGF og Brøndby, og selvom Brøndbys fans ikke kommer til at være til stede på Ceres Park, så vil det stadig være stort for dem at ødelægge AGFs drømme om sølvmedaljer.

AGF har haft overtaget imod Brøndby

For kun få år siden var et meget velfungerende Brøndby-hold med Alexander Zorniger som træner meget dominerende imod AGF.

De fleste Superliga-fans kan nok huske 7-0-sejren på Ceres Park, og de var generelt klasser bedre end AGF i den periode, men meget har ændret sig på to års tid.

Nu er AGF den velsmurte maskine, og det kan man tydeligt se på de indbyrdes opgør i denne sæson.

AGF og BIF har mødt hinanden tre gange indtil videre. Den første kamp endte med en klar 3-0-sejr til AGF på Brøndby Stadion, mens de vandt 2-1 hjemme i Århus efterfølgende.

Det seneste møde mellem rivalerne blev spillet for godt halvanden måned siden i Brøndby, hvor det blev til en kedelig 0-0’er.

Det bliver en helt anderledes kamp denne gang, da AGF ikke kan bruge et enkelt point til noget som helst, og det samme gælder egentlig Brøndby.

Se AGF – Brøndby med online live streaming!

Hvornår kan man live streame AGF – Brøndby online?

AGF – Brøndby kan live streames søndag den 26. juli kl. 19.00.

Du kan se AGF vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold