AGF
vs
Brøndby IF

Se AGF - Brøndby: Live Stream Superliga Fodbold Online

Se Superligakampen AGF - Brøndby IF online live streaming! Hvis du vil se fodbold, så anbefaler vi helt klart live streaming på nettet, da det både er billigere og bedre end at se fodbold i TV.

Det er altid sjovt, når rivalerne fra AGF og Brøndby mødes. Det er en af de mest klassiske kampe i dansk fodbold, og kampen har endda kæmpe betydning for fordelingen af medaljer og pladserne i Champions League og Europa League.

Da både AGF og Brøndby er pisket til at vinde kampen, så kan det nærmest kun blive underholdende.

De omkring 8.000 tilskuere, som sidder klar på Ceres Park i Århus, vil gøre deres bedste for at drive AGF-holdet frem på banen.

Live Stream Brøndby IF – AGF online!

Det bliver en hård kamp i Århus

AGF er nok det mest hårdt spillende hold i Superligaen. Træner David Nielsen taler altid om, at de skal have power i deres spil, og særligt foran eget publikum i Århus går de til stålet.

Der bør ikke komme mindre tryk på, når rivalerne fra Brøndby kommer på besøg. Selvom rivaliseringen i København er større, så er der ingen tvivl om, hvem AGFs fans helst vil besejre – det er Brøndby.

AGFs midtbaneslider Nicolai Poulsen sad ude med karantæne i den seneste kamp, og han gør comeback imod Brøndby.

Hans største opgave imod Brøndby bliver formentlig at holde styr på Brøndby-kometen Jesper Lindstrøm, som ligger placeret på den offensive midtbane.

Det ville bestemt ikke være overraskende, hvis vi slutter med færre end 22 spillere på banen. Der kom faktisk en udvisning så sent som i sidste kamp, hvor Tobias Børkeeiet blev smidt ud i dommerens overtid.

Uafgjort kan ikke bruges

Det plejer at være gode fodboldkampe, når ingen af de to hold kan bruge et enkelt point til noget som helst.

Selvom det bliver meget svært at overhale FC Midtjylland, så er det stadig muligt for Brøndby, og da afstanden til FCK fortsat er tilpas god, så bør det ikke blive aktuelt for Brøndby at parkere sig foran eget mål.

Det er faktisk blevet uafgjort i de seneste to kampe mellem Brøndby og AGF i Superligaen. Det er faktisk kun en måned siden, at den omvendte kamp blev spillet på Brøndby Stadion.

Selvom AGF kom foran to gange i første halvleg, så endte kampen 2-2.

Hvad bliver kampen?

Det er svært at pege på en favorit til denne kamp. Brøndby har været bedst i 2021, men hjemmebanefordelen med 8.000 tilskuere på Ceres Park har faktisk ret stor betydning.

Hvis Brøndby først kommer foran, så er de meget svære at spille imod fordi de er så hurtige i kontrafasen.

Hvis det lidt tunge AGF-forsvar skal længere frem på banen, så er det nemt for Simon Hedlund og Mikael Uhre at løbe i dybden.

Vi tror Brøndby vinder 2-1.

Du kan se AGF vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold