Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

AGF
vs
FC København

AGF - FCK Live Stream: Se AGF - FC København Online

Se Superliga-kampen mellem AGF og FCK direkte med online live streaming. Der venter en fantastisk kamp på Ceres Park i Århus, når AGF tager imod de danske mestre fra FC København, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så har du muligheden for at live streame kampen online!

Det virker nærmest fuldstændigt urealistisk, men AGF-holdet står nærmest med de bedste muligheder for at vinde kampen.

Kigger man over de seneste 15-20 år, så har FC København domineret dansk fodbold fuldstændigt, men AGF har været et elevatorhold, som flere gange har været nede og runde 1. division.

Nu har David Nielsen dog fået styr på AGF-holdet. De ligger med fantastisk muligheder for at fastholde tredjepladsen, som vil give klubbens de første Superliga-medaljer i dette årtusinde.

Samtidigt har FC København gang i en meget svær sæson, hvor de konstante skadesproblemer hos deres stjernespillere selvfølgelig har kostet mange point.

FCKs chancer for at genvinde Superligaen er ikke store, men der er ingen grund til at gå på sommerferie nu.

Umiddelbart efter Superligaen er færdigspillet, så skal FCK spille Europa League færdig, hvor de faktisk står med relativt gode muligheder for at spille sig videre til kvartfinalen for første gang.

Se AGF – FCK online med live streaming!

AGF sparede profiler – og tabte stort

Efter AGFs fantastiske 4-3-sejr på udebane imod FC Midtjylland, så havde AGF-træner David Nielsen valgt at spare flere af holdets største profiler til den efterfølgende hjemmekamp imod AaB, hvor de blev regnet som store favoritter.

Hverken Niklas Backman, Nicolai Poulsen, Mustapha Bundu eller Mustafa Amini var at finde i kamptruppen, og det skulle vise sig at koste dyrt.

Selvom AGF egentlig var godt med i første halvleg, så scorede AaB tre mål på seks minutter umiddelbart før pausen.

Jakob Ankersen fik reduceret, men de formåede ikke at score yderligere, og AaB endte med at tabe kampen 4-1.

Det er et stort nederlag i forhold til de resultater, AGF har opnået i de seneste par uger.

Nu er de omtalte spillere så tilbage på holdet, og de forventes alle at starte inde imod FCK.

Jonas Wind gjorde comeback for FCK

For FC København har denne sæson været et skadeshelvede. Tre af holdets bedste spillere, Jonas Wind, Dame N’Doye og Viktor Fischer, har nærmest slet ikke været i spil i foråret, men nu er der måske lidt håb for manager Ståle Solbakken.

FCK mistede det sidste mesterskabshåb, da de tabte 2-1 på hjemmebane imod FC Midtjylland, men hvis der var noget positivt ved den kamp, så var det, at Jonas Wind kom på banen igen siden han blev skadet i starten af sæsonen.

Han viste gode takter, men var ikke i stand til at hindre FCK i at tabe kampen. Nu skal FCK så forsøge at fastholde forspringet på syv point, som de har ned til AGF i øjeblikket.

Der kan pludelig blive kamp om andenpladsen, hvis AGF vinder kampen, hvorefter der så venter yderligere fem kampe og 15 point at spille om.

Se Superliga-kampen mellem AGF og FC København med online live streaming!

Du kan se AGF vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold