Kampskema
AGF
vs
FC København

AGF v FCK Live Stream & TV: Se AGF v FCK Online

AGF – FCK Live Stream og TV Online. Du kan se søndagens Superliga-kamp mellem AGF og FC København direkte med online live streaming, og du kan endda benytte mobil, tablet og PC.

FC København leverede en pinlig indsats, da de tabte 4-1 på MCH Arena imod de danske mestre fra FC Midtjylland i torsdags.

De kan dermed vinke farvel til alle deres muligheder for at vinde det danske mesterskab, men der står stadig meget vigtige point på spil i Århus.

Selvom de har Danmarks største spillerbudget, så ligger de nu på en meget skuffende fjerdeplads. De er à point med AGF, som ligeledes var i aktion i torsdags.

Det gik dog anderledes godt for David Nielsens AGF-hold, som besejrede lokalrivalerne fra Randers for første gang i fem år.

Vi har fået tilskuerne tilbage i Superligaen, og det bør have en positiv effekt på AGF.

Se AGF – FCK online live stream!

Total krise i FCK

Det var næsten pinligt at være vidne til FCK-spillernes indsats i torsdagens topkamp imod FC Midtjylland.

De lignede ikke nogle spillere, som havde særligt meget på spil, og de tabte helt fortjent med 4-1. De var bagud på samtlige parametre, og det må være urovækkende at være FCK-fan for tiden.

Da AGF vandt deres kamp imod Randers med 2-0, så overhalede de faktisk FCK. De to hold har begge 42 point, og de har hele syv point op til Brøndby på andenpladsen i Superligaen.

Det er vist tydeligt, at der skal ryddes op i FCK-truppen, for når så dygtige spillere præsterer så dårligt, så er der noget helt galt omkring klubben.

Spillere som Mathias ”Zanka” Jørgensen og Viktor Fischer, der burde være blandt lederne på holdet, opfører sig som små børn, og de bør ikke have en fremtid i klubben.

For FCK handler det nu om at få sikret kvalifikation til Europa League.

Det kan blive hedt i Århus

Når FCK og AGF mødes i Superligaen, så plejer der at være tryk på kedlerne. AGF spiller under David Nielsens ret aggressivt, og med Nicolai Poulsen på den defensive midtbane, så er der nærmest en sikker ostemad.

Der kan komme op imod 8.000 tilskuere på Ceres Park, og det kan sagtens få indflydelse på kampens forløb.

FC København kan ikke bruge andet end en sejr, og vi forventer at se to hold, der tør satse på sejren i de døende minutter.

FCK-spillerne har utroligt meget at bevise ovenpå den jammerlige indsats i Herning.

Hvad bliver AGF – FCK?

Vi tror på, at FCK sender et signal og vinder kampen på trods af, at de ikke spiller ret godt for tiden.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Du kan se AGF vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold