AGF
vs
FC Midtjylland

Se AGF - FC Midtjylland | Online Live Stream

Se AGF – FC Midtjylland med live streaming

Live Stream AGF – FC Midtjylland online! Der venter en meget spændende kamp mellem AGF og FC Midtjylland, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame kampen online.

Vicemestrene fra FC Midtjylland er favoritter til at vinde kampen i Århus, men det kan slet ikke udelukkes, at AGF får point i kampen.

AGF er ret svære at besejre på Ceres Park, og FC Midtjylland har ikke rigtigt været overbevisende, selvom de har vundet begge deres kampe i Superligaen indtil videre.

AGF har ikke vundet, men spillet har egentlig været fint nok, så der er ingen grund til panik.

Se AGF – FC Midtjylland med live stream!

AGF har brug for en sejr

AGF har bestemt ikke fået den ønskede sæsonstart. De startede med at være klare favoritter i udekampen imod Hobro, men de formåede kun at få et enkelt point med fra DS Arena.

Efterfølgende skulle de på en svær opgave på udebane imod FCK, hvor de tabte 2-1. AGF var faktisk fint med i store perioder af kampen, og de havde endda chancer til at få point med hjem, men Tobias Sana missede blandt andet en gigantisk chance.

Med kun et point i to kampe og en ambition om at komme i top seks, så skal AGF til at komme i gang. Det gør det ikke lettere, at man i den tredje kamp skal møde Superligaens næstbedste hold i form af FC Midtjylland, men det er dog langt fra umuligt at vinde imod dem.

FC Midtjylland overbeviser ikke

FC Midtjylland har nemlig ikke virket så stærke, som de har været i de seneste to år.

FCM har ganske vist vundet deres første to kampe imod Esbjerg og FC Nordsjælland, men det har ikke rigtigt været overbevisende, og de mangler nogle store profiler i forhold til sidste sæson.

Marc Dal Hende og Paul Onuachu er fortid i klubben, og selvom klubskifterne ikke er på plads endnu, så kommer de ikke til at spille mere.

Der er hentet spændende forstærkninger til venstre wingback og angriberposten, men det tager formentlig noget tid før de er faldet til på holdet.

FC Midtjylland havde store problemer imod Esbjerg, og de var relativt heldige med at få tre point ud af den kamp.

De havde ligeledes problemer imod FC Nordsjælland i den anden kamp, og de virker ikke som et bud på mesterskabet i denne sæson, men sæsonen er selvfølgelig ung.

Forbliver FCM-anfører på bænken?

Jakob Poulsen har måske været FC Midtjyllands vigtigste spiller i de seneste mange år. Anføreren sparker alle dødbolde, og er generalen på midtbanen.

Derfor kom det også som en overraskelse, at Jakob Poulsen er startet på bænken i de første to Superliga-kampe.

Det er ikke på grund af en skade, men simpelthen fordi, Evander og Tim Sparv har sat anføreren af, og det er en smule underlig situation.

Den tidligere AGF-spiller kommer nok til at spille flere kampe, når FC Midtjylland går i gang med Europa League-kvalifikationen, men indtil videre er han ikke tiltænkt en stor rolle.

Se AGF – FC Midtjylland med live streaming!

Hvad bliver AGF – FC Midtjylland?

FCM har det stærkeste hold, men vi forventer et toptændt AGF-hold, som gør livet svært for gæsterne.

Vi tror på 1-1 efter en hård kamp.

Kampens profiler

Patrick Mortensen, AGF og Evander, FC Midtjylland.

Hvornår kan man se AGF – FC Midtjylland?

AGF – FC Midtjylland kan live streames søndag den 28. juli kl. 16.00.

Du kan se AGF vs FC Midtjylland hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp