Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

AGF
vs
FC Midtjylland

AGF - FC Midtjylland: Live Stream Kampen Online Her!

Se AGF – FC Midtjylland med online live stream. Der spilles en fantastisk kamp på Ceres Park i Århus, når AGF tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland, og du kan heldigvis live streame hele kampen online.

Der er i den grad dømt topkamp i Århus. De danske mestre fra FCM møder bronzevinderne fra AGF i, hvad der ligner en tæt kamp.

FC Midtjylland har fjernet al modstand i Danmark i de seneste år, men lige netop AGF har de faktisk haft det svært imod.

Utroligt nok, så har AGF vundet de seneste tre kampe imod FC Midtjylland, men det er alligevel gæsterne, der er favoritter til at vinde søndagens kamp.

Se AGF – FC Midtjylland med online live streaming!

AGF har vist god moral

AGF har ændret udtryk henover sommerpausen. De gik fra at være bundstabile defensivt til nu at være offensive i udtrykket, og kampene har generelt været mere åbne i denne sæson.

De indkasserer alt for mange mål i forhold til tidligere, men omvendt er offensiven blevet mere skarp.

På trods af markant favoritværdighed, så er AGF kommet bagud i de seneste to kampe. Der gik blot få minutter før AGF kom bagud imod Lyngby, og det stod 1-0 ved pausen.

AGF-spillerne kom dog flot ud til anden halvleg, og efter fem minutter scorede Kevin Diks til 1-1. Det var spil til et mål, og Lyngby kunne knapt nok komme frem på AGFs banehalvdel.

Jon Dagur Thorsteinsson scorede det afgørende mål til 2-1 kort før tid.

I midtugen var AGF ude i en pokalkamp imod Kolding. David Nielsen måtte undvære et par spillere, men stillede stadig med en meget stærk opstilling.

Alligevel var AGF bagud med 2-0 efter kun syv minutter. Jesper Juelsgård reducerede kort inden pausen, og Nicklas Helenius udlignede et minut inde i anden halvleg.

Den ordinære spilletid endte 3-3, og da der ikke blev scoret i den forlængede spilletid, så skulle den afgøres på straffespark.

AGF vandt, og gik dermed videre til 1/8-finalen. På trods af startvanskeligheder, så må man sige, at det er imponerende at komme tilbage efter at have været bagud.

FC Midtjylland forbereder sig til Champions League

FC Midtjylland har haft meget svært ved at fokusere på Superliga-kampene. Det skyldes selvfølgelig, at de er med i Champions League-gruppespillet, hvor de selvfølgelig er nødt til at stille i stærkest mulige opstilling.

Der er flere gange blevet roteret i Superliga-kampene, men det forventer vi ikke denne gang. Selvom mange af FCM-spillerne har været udtaget til diverse landshold, så er det næppe noget, der har drænet dem for energi.

Det kan dog koste nogle procenter i forhold til kampen imod AGF, som dog er ekstremt vigtig for FC Midtjylland.

De næste par uger bliver ekstremt afgørende for FC Midtjyllands fremtid.

Se AGF – FC Midtjylland online!

Hvad bliver kampen?

FC Midtjylland er selvfølgelig favoritter, men det er slet ikke umuligt for AGF at tage point eller sågar vinde kampen.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

Du kan se AGF vs FC Midtjylland hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp