AGF
vs
Hobro

AGF - Hobro Live Streaming: Se AGF - Hobro med stream

Se AGF – Hobro med live streaming

AGFHobro kan ses direkte med live streaming online. Der venter en meget vigtig kamp på Ceres Park i Århus, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame AGF – Hobro online!

Der er pres på AGF-holdet før kampen imod Hobro. Holdet har underpræsteret på det seneste, og selvom de vandt 2-1 over Vejle, så er der stadig utilfredshed med holdet.

David Nielsen bør ikke være fyringstruet, men et nederlag imod Hobro på hjemmebane kan ændre på tingene.

Hobro har virkelig heller ikke været gode i denne sæson, og de har fortsat ikke vundet en kamp på udebane, men man kan aldrig udelukke noget i AGFs kampe.

Se AGF – Hobro med live streaming!

AGF kan ikke tåle flere skuffelser

AGF kom egentlig fint fra start i denne sæsons Superliga, og man fornemmede en vis stabilitet, som blev bygget på en stærk defensiv.

Siden solgte de målmand Aleksandar Jovanovic, mens midtstopper Niklas Backman fik en slem skade, og siden da har de gjort det skidt.

Målene hagler ind bag Oscar Whalley i AGF-målet, og offensiven har stadig svært ved at score. De har tabt seks af de seneste syv kampe, hvis man inkluderer den store pokalskuffelse imod Næstved.

De fik en sjælden oprejsning i hjemmekampen imod Vejle, som ellers viste flot spil imod AGF. Sejren blev sikret på to gode spark fra venstre back Casper Højer Nielsen, men det ændrer ikke på, at AGF både har problemer med defensiven og offensiven.

Hobro er Superligaens dårligste på udebane

Heldigvis for AGF, så får de besøg af Superligaens dårligste udehold. Hobro har virkelig ikke set godt ud i denne sæson, og selvom de har fået nogle mere eller mindre heldige sejre hjemme på DS Arena.

På udebane har de kun været i stand til at hente tre point i ni udekampe. De har spillet uafgjort imod Horsens, SønderjyskE og Vendsyssel, men spillet har på intet tidspunkt været prangende, og meget skal ændres, hvis ikke de skal kæmpe hårdt for at undgå nedrykning.

AGF med godt tag på Hobro

AGF har faktisk været ret solide i deres seneste kampe imod Hobro. I sidste sæson mødte holdene hinanden hele fire gange, og AGF vandt de tre første kampe, mens Hobro fik en 1-0-sejr sidst, de besøgte Ceres Park.

I denne sæson har de også mødt hinanden en enkelt gang, og da vandt AGF 2-0 i Hobro. Målene blev scoret af Mustafa Amini og Jens Stage, men AGF er gået ned i niveau siden da, og der er virkelig pres på AGF-holdet før mandagens kamp, som samtidigt er den sidste Superliga-kamp i 2018.

Se AGF – Hobro direkte med live streaming!

Hvordan ender AGF – Hobro?

AGF er selvfølgelig klare favoritter, men når man har tabt seks af de seneste syv kampe, så kan alt ske.

Vi tror på 2-1 efter en tæt kamp.

Hold øje med

Jakob Ankersen, AGF og Emmanuel Sabbi, Hobro.

Hvornår kan man se AGF – Hobro live stream?

AGF – Hobro kan live streames mandag den 17. december kl. 19.00.

Du kan se AGF vs Hobro hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold