AGF
vs
Hobro

AGF - Hobro Live Stream: Se AGF - Hobro Online

Se AGF – Hobro direkte med online live streaming. AGF skal fortsætte de gode takter fra mandagens sejr, når de fredag aften tager imod Hobro hjemme på Ceres Park i Århus.

David Nielsens AGF-mandskab er klare favoritter til at besejre Hobro-holdet, som ligner en nedrykker.

Der er hele 22 point til forskel på de to mandskaber, og AGF har endda spillet en kamp færre, da deres forårspremiere blev udsat på grund af en dårlig bane.

Hobro er dog et hold, som sjældent bliver kørt over, så det bliver nok ikke nogen nem kamp for AGF, men mon ikke de er stærke nok til at vinde kampen?

Se AGF – Hobro online med live streaming!

AGF fik vigtig sejr i Horsens

AGF måtte vente en uge på at komme i gang med Superliga-fodbold i det nye år. Det skyldes, at deres kamp imod Randers i forrige uge blev udsat, da banen i Århus var meget ringe.

Derfor fik mandagens kamp imod AC Horsens ekstra betydning, og det er altid interessant at se, hvordan et hold kommer ud efter en lang vinterpause.

AGF var klart bedst i starten af kampen, og Patrick Mortensen scorede til 1-0 efter kun 14 minutters spil.

Herefter kom AC Horsens bedre med, og der skulle selvfølgelig en dødbold til før midtstopper Malte Killerich fik udlignet til 1-1.

AGF endnu engang flot ud fra omklædningsrummet med høj intensitet. Den målfarlige venstre back Casper Højer scorede til 2-1 efter 54 minutters spil, og det blev kampens sidste mål.

AGF-holdet kæmpede hårdt for at holde føringen i slutminutter, og de jublede helt vildt, da sejren blev sikret, hvilket fortæller noget om kampens betydning.

Hobro gjorde det flot imod FC Midtjylland

Hobro har tabt begge deres kampe i foråret indtil videre. Først mødte de SønderjyskE på udebane i en meget vindblæst kamp, som blev afgjort på held og tilfældigheder, og kampen blev tabt med 3-1.

For en uge siden tog Hobro så imod Superligaens tophold fra FC Midtjylland, hvor de gjorde det overraskende godt.

Hobro ramte overliggeren to gange i kampens første halvleg, men bolden ville ikke ind. Til gengæld viste FC Midtjylland kynisme i den anden ende.

Anders Dreyer scorede kampens første mål efter 55 minutter, og nyindkøbte Ronnie Schwartz scorede sit første mål i FCM-trøjen kort efter.

Herefter var kampen mere eller mindre lukket, selvom Hobro faktisk kom frem til flere chancer.

Desværre for Hobro, så bliver fodboldkampe afgjort i de to felter, og kampen var et godt billede på, hvor Hobro kæmper for overlevelse, mens FC Midtjylland ligner danske mestre.

Hvis Hobro kan spille lige så godt imod AGF på udebane, så har de gode muligheder for at tage point med hjem.

Se AGF – Hobro direkte med live streaming online!**

Hvornår kan man se AGF – Hobro online?

AGF – Hobro kan live streames fredag den 28. februar kl. 19.00.

Du kan se AGF vs Hobro hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold