AGF
vs
Honka

AGF - FC Honka Live Stream: Se AGF - FC Honka Online

Se Europa League-kampen mellem AGF og FC Honka direkte med online live streaming! Torsdag aften spiller AGF den første europæiske kampe i mange år, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame AGF – FC Honka online!

AGF er tilbage i Europa! Efter en meget flot Superliga-sæson, som endte med de første medaljer i 23 sæsoner, så skal AGF nu prøve kræfter med Europa League-kvalifikationen.

De fik en overkommelig lodtrækning i form af den finske klub FC Honka. På grund af den sene sæsonstart, så spilles der kun over et enkelt opgør indtil playoff-runden.

AGF var heldige med at få hjemmebanefordelen, så der er simpelthen ingen undskyldninger for ikke at gå videre.

Se AGF – FC Honka online med live streaming!

Hvem er FC Honka?

Der er nok ikke mange danske fodboldfans, som kender til FC Honka. Den finske klub holder til i Espoo, som ligger lige udenfor hovedstaden Helsinki.

FC Honka har aldrig vundet den finske Veikkausliiga, men har fået tre andenpladser. I 2019-sæsonen endte de på tredjepladsen, hvorfor de nu skal møde AGF.

De har spillet væsentligt flere europæiske kampe end AGF i de seneste 20 sæsoner. Deres første kamp var i 2007, hvor de slog estiske TVMK ud inden, at de blev slået ud af AaB.

Deres seneste europæiske kamp blev spillet i 2014, hvor de blev slået ud på reglen om flest udebanemål imod Sillamae Kalev fra Estland.

De er kendt for deres stærke ungdomsafdeling, og størstedelen af truppen er da også finske spillere.

FC Honka har dog spillere far Spanien, Brasilien, USA, Cameroun, Ghana og Senegal i truppen.

AGF skal håbe på tilskuere på Ceres Park

UEFA har indtil videre forbudt alle klubber i alle lande at invitere tilskuere på stadion i europæiske kampe.

Selvom det ville være logisk at lade de lokale myndigheder afgøre antallet af tilskuere, så har de taget den sikre løsning.

Man forventer på nuværende tidspunkt ikke, at der kommer tilskuere til kampen, men det kan selvfølgelig nå at ændre sig.

Det er virkelig syndt for de hårdt prøvede AGF-fans, at de ikke kan deltage i sådan en kamp. De kunne vel have solgt 20.000 billetter til sådan en kamp selvom det er en svag modstander.

Kampens profiler

AGF har foretaget flere ændringer på holdet i løbet af sommeren, og de er formentlig ikke færdige endnu.

Det står allerede klart, at kantspillerne Jakob Ankersen og Mustapha Bundu er fortid i klubben. Det samme er Mustafa Amini på den centrale midtbane. Til gengæld er Milan Jevtovic og Søren Tengstedt kommer til, mens Magnus Kaastrup er tilbage fra et lejeopholdt på Dortmunds reservehold.

Patrick Mortensen forventes dog ikke at skifte nogle steder, og AGF-topscoreren bliver ekstremt vigtig for AGFs chancer i Europa League.

Skulle man pege på en profil fra FC Honka, så må det blive brasilianske Lucas Kaufmann.

Hvornår kan man se AGF – FC Honka live stream?

AGF – FC Honka kan live streames torsdag den 27. august kl. 18.00.

Du kan se AGF vs Honka hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp