Kampskema
AGF
vs
OB

AGF - OB Live Stream: Se AGF - OB Online Her!

Se Superliga-kampen mellem AGF og OB direkte med online live streaming! Der venter en ekstremt spændende playoff-kamp på Ceres Park i Århus, når AGF tager imod OB i Superligaen, og du kan live streame hele kampen online.

AGF missede lige akkurat sølvmedaljerne i den sidste runde, da de hjemme på Ceres Park tabte 0-1 imod Brøndby IF.

Da FC København samtidigt vandt deres kamp imod FC Nordsjælland med 2-1, så måtte AGF altså tage til takke med bronzemedaljerne.

Nu skal AGF og træner David Nielsen i stedet fokusere på onsdagens playoff-kamp, hvor de spiller imod OB om en plads i Europa League-kvalifikationen.

Se AGF – OB med online live streaming!

AGF skal tilbage på sporet

AGF kan være ekstremt tilfredse med denne sæson – uanset om det ender med en plads i Europa League-kvalifikationen eller ej.

De har vundet medaljer for første gang siden 1996, og det er svært at være kritisk ved AGF. Holdet har dog ikke leveret de bedste præstationer i de seneste par uger, og nu skal de så tilbage på sporet, når de tager imod OB.

Efter den vilde 4-2-sejr imod FCK i Telia Parken, som satte hele Århus i kog, så har AGF spillet to kampe.

Første spillede de 1-1 på udebane imod FC Nordsjælland efter en skuffende præstation, og i søndags smed de håbet om sølv i vasken, da de tabte 0-1 på hjemmebane imod rivalerne fra Brøndby.

OBs unge stjerner kan blive afgørende

OBs sæson har budt på flere op- og nedture, men de kan få en flot afslutning. Det var i første omgang skuffende, at holdet ikke kom med i top seks, hvilket spillertruppen ellers burde havde kvalitet til.

Herefter galdt det selvfølgelig om at undgå nedrykning til at starte med, og senere kunne de kigge på Europa League-pladsen.

Nu skal OB så mødes AGF i en enkelt kamp på udebane, og hvis de vinder den, så tager de AGFs plads i Europa.

Det er derfor en ekstremt vigtig kamp mellem to af Danmarks mest historiske fodboldklubber.

AGF har vundet tre på stribe imod OB

AGF og OB har mødt hinanden tre gange i denne sæson, og AGF har faktisk vundet alle tre kampe.

Den første kamp blev spillet i Odense, hvor AGF sikrede en 2-1-sejr på mål af Mustapha Bundu og Mustafa Amini, mens Moses Opondo stod for OBs mål.

Efterfølgende mødte de hinanden i DBU Pokalen, hvor Jakob Ankersen sikrede AGF avancement med sit mål fem minutter før tid.

Den seneste kamp blev spillet for to måneder siden. Her afgjorde Nicklas Helenius kampen, da han i anden halvleg scorede kampens eneste mål.

Hvornår kan man live streame AGF – OB online?

AGF – OB kan live streames onsdag den 29. juli kl. 20.00.

Du kan se AGF vs OB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold