Kampskema
AGF
vs
Randers FC

AGF - Randers Live Stream: Se AGF - Randers online!

Se AGF – Randers online live streaming

Du kan se AGFRanders direkte med online live streaming. Det er altid sjovt at se fodbold, når AGF og Randers krydser klinger, og du skal selvfølgelig live streame kampen på nettet.

Det er tid til derby-runden i Superligaen, og mange taler selvfølgelig om Brøndbys kamp imod FCK, men der spilles også en stor kamp i det østlige Jylland, hvor AGF tager imod Randers på Ceres Park i Århus.

AGF og Randers har efterhånden fået opbygget et lidt betændt forhold til hinanden, og selvom det ikke er et stort derby, så kommer der til at være tryk på.

Hverken AGF eller Randers har været særligt stærke på det seneste, og det gør kun kampen endnu vigtigere, så det er med at se kampen med live stream!

AGF skal tilbage på sporet med en sejr imod Randers

AGF har egentlig været en positiv oplevelse at følge i denne sæson. De har fortsat de stabile takter, som man allerede så i foråret, da David Nielsen for alvor havde sat sit aftryk på holdet.

18 point i 14 kampe i Superligaen er ikke særligt ringe igen, men AGF er inde i en dårlig stime på fire kampe uden sejr, og det skal der laves om på imod Randers.

Spillet har egentlig ikke været særligt meget dårligere end tidligere på sæsonen, hvor pointene væltede ind på kontoen, men de har manglet den fornødne skarphed.

Både imod OB og imod AaB var AGF foran indtil slutningen af kampen, hvor man så smed føringen væk, og det har de arbejdet på. AGF var også foran imod FCK i Parken, men det er anderledes acceptabelt at smide en føring væk, når Robert Skov hamrer boldene ind som det passer ham.

Randers har været ringe på udebane

Kigger man i Superliga-tabellen, så er der meget, der taler for en AGF-sejr. De har fortsat ikke tabt en kamp hjemme på Ceres Park, hvor de har blandt andet har slået Brøndby, og været få minutter fra at besejre FCK.

Derudover, så er Randers Superligaens dårligste hold på udebane, hvor de kun har formået at hente tre point i seks kampe, og de har været jammerlige ved flere lejligheder.

Omvendt har Randers vundet de seneste tre kampe på Ceres Park imod AGF, og det er virkelig en statistik, som AGF skal have vasket væk.

Kronjysk storkamp

Mange forbinder nok AGF og store kampe med Brøndby, som jo historisk set er den store rival. Det var dog før FCK blev en storklub, og da AGF samtidigt er faldet meget i niveau, så ligner Randers mere og mere en ærkerival.

Ved de seneste par møder mellem AGF og Randers, så har der været godt med lir i optakten fra begge klubber. De har virkelig forstået, at Superligaen er nødt til at give noget mere, hvis folk skal lokkes på stadion, og det var selvfølgelig særligt tilfældet, da Michael Gravgaard stod i spidsen for Randers.

Se AGF – Randers direkte med online live stream!

Hvordan ender AGF – Randers live stream?

AGF er favoritter hjemme imod Randers, men de har tabt de seneste tre hjemmekampe imod lokalrivalerne.

Vi tror på 2-1 til AGF.

Hold øje med

Jakob Ankersen, AGF og Saba Lobjanidze, Randers.

Hvornår kan man se AGF – Randers live stream?

AGF – Randers kan live streames søndag den 4. november kl. 16.30.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår