Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

Ajax
vs
FC Midtjylland

Ajax FC Midtjylland Live Stream: Se Ajax - FCM Online

Se Ajax – FC Midtjylland direkte med online live stream! FC Midtjylland skal vinde i Amsterdam, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at spille europæisk fodbold efter vinterpausen, men der venter en ekstremt svær kamp imod Ajax.

FC Midtjylland har fortsat ikke hentet point i Champions League. De har ganske vist mødt voldsom modstand i form af Liverpool, Atalanta og Ajax, men man kan godt tillade sig at være skuffet over deres præstationer.

Ajax er normalt et meget stærkt hjemmehold, men det store Johan Cruyjff Arena kommer til at stå tomt, så det bliver måske ikke så vanskeligt for FCM-spillerne.

Det er absolut sidste udkald for FCM, hvis de vil ende på tredjepladsen, som giver adgang til Europa League.

Se Champions League-kampen Ajax – FC Midtjylland med online live streaming!

Ajax vandt fortjent i Midtjylland

Det er omkring tre uger siden, at Ajax besøgte FC Midtjylland på MCH Arena. Man kan argumentere for, at kampene imod Ajax er de vigtigste for FC Midtjylland, da de allerede har udspillet chancen for at gå videre fra gruppespillet.

Derfor skal de forsøge at overhale Ajax, og dermed erobre tredjepladsen, som også er ekstremt meget værd.

Det gik dog ikke som håbet, da Ajax kom til Herning. Allerede efter 13 minutter havde Antony og Dusan Tadic gjort det til 2-0, og selvom Anders Dreyer fik reduceret til 2-1, så blev der ikke scoret yderligere.

Der var desværre klasseforskel på de to hold, men derfor kan FC Midtjylland selvfølgelig godt overraske i den omvendte kamp i Holland.

FCM-profiler sidder ude

FC Midtjylland har en ekstremt bred trup, hvilket de har haft behov for i dette meget tætte efterårsprogram. De er dog begyndt at blive ramt af skader, hvilket bestemt ikke er underligt, når man tænker på de mange kampe.

Til udekampen imod Ajax kunne det godt se ud som FC Midtjylland må undvære midtbanespillerne Frank Onyeka og Evander, som begge sidder ude med skader.

Selvom Evander ikke har været fast spiller i denne sæson, så har han stadig et meget højt niveau som vil blive savnet. Frank Onyeka er muligvis holdets vigtigste spiller, så de skal håbe på, at den nigerianske midtbanespiller kan komme i spil.

Kontrafodbold kan være løsningen

Det kommer næppe som den store overraskelse for nogen, at Ajax er meget dygtige på bolden. De har teknisk dygtige spillere over hele linjen, og må forventes at være mest på bolden i onsdagens kamp.

FC Midtjylland har dog nogle våben, som også kan bruges i international topfodbold. Dels har de dødboldene, som de er blandt de bedste i Europa til at score på. Spillere som Alexander Scholz, Erik Sviatchenko og Sory Kaba kan i allerhøjeste grad komme i farlige situationer på eksempelvis hjørnespark.

Derudover, så skal FC Midtjylland overveje om ikke de vil stille sig lidt dybere tilbage på banen. Det kan tvinget Ajax længere frem, hvilket selvfølgelig kan skabe noget plads bag deres lidt tunge forsvar.

En spiller som Pione Sisto kan blive helt afgørende i denne del af spillet.

Se Ajax – FC Midtjylland med online live streaming!

Hvad bliver Ajax – FC Midtjylland?

Ajax er selvfølgelig storfavoritter til at vinde kampen, men de danske mestre har helt klart kvaliteten til at skabe en tæt kamp.

Vi tror på 3-1 til Ajax.

Du kan se Ajax vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold