Alcoyano
vs
Real Madrid

Se Alcoyano - Real Madrid Online: Live Stream Copa del Rey

Se Copa del Rey-kampen Alcoyano – Real Madrid direkte med online live streaming hos bet365. Der venter en meget spændende kamp i den spanske pokalturnering, når Alcoyano tager imod mægtige Real Madrid, og du kan se hele kampen med online live streaming!

I sidste uge tabte Real Madrid noget skuffende semifinalen i den spanske Super Cup imod Athletic Club.

Nu skal der laves om på det, når de i pokalturneringen Copa del Rey møder Segunda B-mandskabet Alcoyano, som er i god form i øjeblikket.

Alcoyano og Real Madrid har mødt hinanden en enkelt gang i Copa del Rey tidligere. Det gjorde de tilbage i 2012/2013-sæsonen, hvor der blev spillet dobbeltopgør.

Real Madrid vandt dengang 4-1 i Alcoy, mens hjemmekampen på Estadio Santiago Bernabeu blev vundet med 3-0.

Nu venter der nok en lidt mere tæt kamp, men det ændrer ikke på, at det vil være en sensation, hvis Alcoyano besejrer Real Madrid.

Se Alcoyano – Real Madrid med online live streaming hos bet365!

Real Madrid har haft svær periode

Real Madrid har fået en vanskelig start på 2021. De startede ganske vist med at besejre Celta Vigo med 2-0 på hjemmebane, men siden blev det centrale Spanien ramt af et voldsomt snevejr.

Det vanskeliggjorde Real Madrids udebanetur til Pamplona, og selvom de prøvede at få udskudt kampen imod Osasuna, så blev den spillet, og kampen endte 0-0.

Efterfølgende skulle Los Blancos en tur til Sydspanien for at spille Super Cup, men de var nødt til at rejse direkte fra Baskerlandet, og havde derfor en elendig optakt.

De endte med at blive sendt ud af semifinalen imod Athletic Club, som senere vandt turneringen efter finalesejr over FC Barcelona.

Nu har Real-spillerne haft seks dage til at restituere inden de skal ud på en ny tur.

Alcoyano har slået La Liga-modstand

Alcoyano spiller til dagligt i den tredjebedste spanske række, Segunda B, hvor de blandt andet konkurrerer imod diverse B-hold.

Det siger noget om niveauforskellen på de to mandskaber. Alligevel er det slet ikke umuligt, at Alcoyano skaber overraskelsen, for aldrig tidligere har der været så mange i Copa del Rey.

De mindre spanske ligaer har holdt pause her i starten af 2021, så de har kunne fokusere 100 % på pokalturneringen.

Alcoyanos seneste kamp var også i Copa del Rey, hvor de mødte SD Huesca fra La Liga. Den kamp blev vundet med 2-1, hvilket slet ikke var ufortjent.

Man kan derudover også tvivle lidt på Real Madrids motivation i Copa del Rey, da meget fokus ligger på Champions League og La Liga.

Hvornår kan man se Alcoyano – Real Madrid live stream?

Alcoyano – Real Madrid kan live streames onsdag den 20. januar 2021 kl. 21.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår