Arsenal FC
vs
Chelsea

Arsenal - Chelsea live stream 27.05.2017: Arsenal kan pynte på en dårlig sæson

Arsenal får det svært i FA Cup finalen

Lørdag aften mødes lokalrivalerne fra Arsenal og Chelsea i FA Cup-finalen, og du kan se kampen direkte på live stream! Der venter et intenst lokalopgør fra Wembley, og Arsenal kan virkelig pynte på en ellers skuffende sæson. Chelsea har haft en fremragende sæson, og de har allerede vundet det engelske mesterskab. Chelsea har været det klart bedste hold, når de har mødt lokalrivalerne fra det nordlige London, og de har vundet tre af de seneste fire indbyrdes kampe. Se Arsenal – Chelsea direkte på live stream!

Chelsea har allerede vundet Premier League

Antonio Conte blev før sæsonen ansat som Chelsea manager, og han har haft en fantastisk første sæson. De har i overbevisende stil vundet Premier League, og nu kan altså vinde The Double, hvis de slår Arsenal i lørdagens opgør.

De har haft fordelen af ikke at spille europæiske kampe, og har derfor kunne fokusere 100 % på Premier League. De kommer til at have det væsentligt sværere næste år, når de spiller Champions League ved siden af de engelske turneringer.

Det spiller ikke for Arsenal

Mens Chelsea har braget igennem hele sæsonen, så har historien været en helt anden for Arsenal, som ikke kommer til at spille Champions League i næste sæson for første gang i 20 år. Det ser ud som om, at Arsene Wenger kommer til at fortsætte i spidsen for The Gunners på trods af heftig kritik fra klubbens fans.

Han er eftersigende blevet lovet et stort spillerbudget, så han kan forbedre spillertruppen. Der er brug for forstærkninger på flere positioner, og de skal samtidigt have forlænget kontrakterne med Alexis Sanchez og Mesut Özil, som begge udløber efter næste sæson. Se Arsenal – Chelsea direkte på live stream!

Hvordan ender Arsenal – Chelsea live stream?

Chelsea har været ekstremt stærke i denne sæson, og de bør slå Arsenal, som dog ikke er uden chancer.

Vi tror på 0-2 til Chelsea i en glimrende fodboldkamp.

Hold øje med

Alexis Sanchez, Arsenal og Eden Hazard, Chelsea.

Hvornår kan du se Arsenal – Chelsea live stream?

Arsenal – Chelsea spilles lørdag den 27. maj kl. 18.30 på Wembley, London.

Du kan se Arsenal FC vs Chelsea hos Unibet
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Unibet
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se kampen medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Høj UnibetUnibet
leptop-www 1. Gå til Unibet
leptop-pen 2. Opret konto
leptop-play 3. Bet og se fodbold livestream
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold