Arsenal FC
vs
Chelsea

Se Arsenal - Chelsea Online: FA Cup Finale Live Stream

Se FA Cup-finalen mellem Arsenal og Chelsea direkte med online live streaming hos bet365. Ved at have en finansieret konto hos bet365, så har du mulighed for at live streame hele FA Cup-finalen 2020 mellem Arsenal og Chelsea, og du slipper dermed for at betale dyrt for TV-kanaler bare for at se fodbold.

Der venter en meget spændende kamp på Wembley i London, når lokalrivalerne fra Arsenal og Chelsea mødes i FA Cup-finalen.

Chelsea har haft en klart bedre sæson end Arsenal, hvilket også kan aflæses i Premier League-tabellen.

Her kan man se, at Chelsea endte på fjerdepladsen med 66 point, mens Arsenal endte på en skuffende ottendeplads med 56 point.

Alligevel har Arsenal vist tegn på forbedring, og alt kan ske i en finale, så det bliver en spændende kamp at se.

Se Arsenal – Chelsea med online live streaming hos bet365!

Arsenal er kongerne af FA Cuppen

Arsenal er den mest succesfulde klub i FA Cup-historien. Hele 13 gange har The Gunners løftet FA Cup-trofæet, og selvom Premier League er væsentligt vigtigere, så skal man ikke undervurdere betydningen af verdens ældste pokalturnering.

Arsenal vandt FA Cuppen i både 2014, 2015 og 2017, og nu skal de forsøge at vinde klubbens første trofæ siden, at legendariske Arsene Wenger forlod klubben i 2018.

Chelsea er den tredjemest succesfulde klub i FA Cup-historien med otte sejre – senest i 2018, hvor de slog Manchester United i finalen.

Selvom Arsenal har en flot historik i denne turnering, så er det tvivlsomt, hvor stor betydning, det reelt set har, når først lørdagens finale sparkes i gang.

Chelsea er stærkere end Arsenal

Chelsea har som bekendt været klart stærkere end Arsenal i denne sæson, hvorfor de også regnes som favoritter til at vinde finalen.

Den spilles på det enormt store Wembley i det nordlige London, hvor der desværre ikke vil være nogle tilskuere på lægterne.

Det er sæsonens tredje møde mellem Arsenal og Chelsea. Den første kamp på Emirates Stadium endte med en Chelsea-sejr på 2-1, hvor Jorginho og Tammy Abraham vendte kampen.

Det seneste møde fandt sted i januar på Stamford Bridge. David Luiz blev udvist efter 26 minutter, og kort efter scorede Jorginho på straffespark.

Gabriel Martinelli udlignede til 1-1 efter pausen, mens Cesar Azpilicueta bragte Chelsea foran 2-1. Kampens sidste mål blev scoret få minutter før tid, da Hector Bellerin udlignede til 2-2.

Bliver det målrigt igen?

Det plejer at være særdeles målrigt, når Arsenal og Chelsea mødes. Det hænger i høj grad sammen med, at begge hold er bedre til at angribe end at forsvare.

Der har været mindst tre scoringer i de seneste seks indbyrdes kampe. De to hold mødte blandt andet hinanden i Europa League-finalen i 2019, hvor Chelsea vandt hele 4-1 over Arsenal.

Finaler er lidt svære at spå om, da kampen har stor betydning, men det bør umiddelbart blive en målrig kamp.

Se FA Cup-finalen Arsenal – Chelsea med online live streaming!

Hvornår kan man live streame Arsenal – Chelsea online?

FA Cup-finalen Arsenal – Chelsea kan live streames lørdag den 1. august kl. 18.30.

Du kan se Arsenal FC vs Chelsea hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold