Arsenal FC
vs
Leeds

Se Arsenal - Leeds Online | Live Stream FA Cup

Mandag aften venter der en spændende FA Cup-kamp mellem Arsenal og Leeds, og du kan se kampen direkte med online live streaming!

Man kan nemlig se fodbold fra den engelske FA Cup med online live streaming hos bet365. Ved at live streame fodbold hos bet365 kan du både se Arsenal – Leeds med PC, mobil og tablet, hvilket gør det en smule nemmere end at se fodbold i TV.

Arsenal har fået ny energi efter ansættelsen af Mikel Arteta, som har overtaget efter Unai Emery i trænersldet.

Det bliver dog på ingen måde en nem kamp, da de møder Championship-topholdet Leeds med stærke Marcelo Bielsa i spidsen.

Arsenal skal have gang i en stime

Efter et par kaotiske år i Arsenal, så er der nu igen en smule optimisme i den traditionsrige London-klub. Mikel Arteta er blevet hyret som ny manager, og man har allerede kunne se en stor forskel på holdet.

Ganske vist tabte Arsenal den første kamp under hans ledelse imod Chelsea, men de spillede godt i store perioder, og var vel egentlig uheldige med at tabe kampen.

Efterfølgende vandt de 2-0 over Manchester United, hvor de var klart bedre. En ting er resultaterne, men endnu vigtigere, så virker spillerne helt anderledes motiverede.

En spiller som Mesut Özil ligner nu en mand, der vil kæmpe for holdet, og generelt har de et helt andet udtryk.

For at bygge videre på den positive start, så kræver det dog også nogle resultater. Skulle Arsenal tabe på hjemmebane imod Leeds, så er de tilbage til det gamle.

Leeds er på vej i Premier League

Selvom det er et Championship-hold, som Arsenal får besøg af, så bliver det slet ikke en nem kamp. Leeds ligger helt i toppen af den næstbedste, engelske række, og er dermed godt på vej tilbage til Premier League, hvor de egentlig også hører hjemme.

Marcelo Bielsa står ved roret i Leeds, og han står for en meget spændende form for fodbold, som godt kan give Arsenal problemer.

Det ventes, at begge mandskaber vil stille i stærkeste opstilling, selvom de har nok at gøre med at opnå deres mål i ligaerne.

Leeds har kun tabt fire af 26 kampe i en ellers tæt række, og det bliver interessant at se, hvordan de klarer den på udebane imod Arsenal.

Sidst, Arsenal og Leeds mødte hinanden i FA Cuppen, vandt Arsenal 1-0 hjemme på Emirates Stadium. Kampen er mest husket for, at Thierry Henry gjorde comeback, og scorede sejrsmålet.

Se Arsenal – Leeds med live streaming hos bet365!

Hvad bliver Arsenal – Leeds?

Arsenal er selvfølgelig favoritter, men man kan slet ikke udelukke en overraskelse her.

Vi tror på 2-1 til Arsenal.

Kampens profiler

Pierre-Emerick Aubameyang, Arsenal og Patrick Bamford, Leeds.

Hvornår kan man live streame Arsenal – Leeds?

Arsenal – Leeds kan live streames mandag den 6. januar kl. 20.56.

Du kan se Arsenal FC vs Leeds hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår