Arsenal FC
vs
Manchester City

Se Arsenal – Manchester City FA CUP live stream: Garanti for mål på Wembley

Det er to hold, som semi-kæmper for sæsonen, når Arsenal og Manchester City mødes på Wembley for at afgøre, hvem af dem der skal spille finale i dette års FA Cup.

Du kan streame Arsenal Man City direkte og i høj kvalitet.

Når du live streamer Arsenal Man City live, har du altid fodbolden lige ved hånden, da Arsenal Manchester City kan live streames på alle formater, hvad enten du har en telefon, tablet eller computer til rådighed.

Ved at live streame Arsenal Man City behøver du heller ikke bestemme, om du vil se Superliga-kampen imellem FC Nordsjælland – Brøndby IF eller ej. Der skal flere skærme i gang. God søndag og god fornøjelse med Arsenal Man City via live stream!

Levende legender

Det er ikke hvem som helst, der skal mødes i semifinalen i FA Cuppen. Der er mange store stjerner i Premier League, men alligevel er det nogle af de største, som mødes søndag eftermiddag. På sidelinjen står to levende legender med et liv i fodboldens tjeneste, men samtidig i hver sin ende af deres karriere. Da sir Alex Ferguson gik af som manager i Manchester United, overtog kollegaen og rivalen på ord, Arsene Wenger, pladsen som den manager, der har siddet længst.

Flere gange har man kunnet tænde en cigaret på varmen fra hans sæde, men hver gang er franskmanden overlevet og har nu været kanonfører hos The Gunners i mere end 20 år. På den anden side af den kridtstreg, der markerer midten, står Pep Guardiola. Da Wenger tiltrådte i 1996, vandt Guardiola fortsat medaljer med som general på FC Barcelonas midtbane.

I dag står han i spidsen for et af de dyreste hold i verden. I gang med sin første sæson i engelsk fodbold. En sæson der risikerer at ende som en beige omgang på grund af de astronomiske forventninger, der var til ham.

Overflødighedshorn af superstjerner

Det er to hold, som ikke kan finde ud af at spille defensivt, hvis man skal sige det firkantet. Det er et overflødighedshorn af offensive kræfter, man vil se i aktion, og anført af Alexis Sánchez og Sergio Agüero er der stort set garanti for frække detaljer og formidabel underholdning.

Hvordan ender Arsenal Man City live stream?

Det eneste, der er til at sige, er, at vi får en vinder. I begyndelsen af april sluttede det 2-2. Det sker ikke igen, og vi tror på en sejr til Arsenal. Vi tipper: 3-1 til Arsenal.

Hold øje med:

Alexis Sánchez, Arsenal FC og Sergio Agüero Manchester City.

Hvornår kan jeg se Arsenal Man City live stream?

FA Cup-semifinalen imellem Arsenal og Manchester City spilles søndag d. 23. april kl. 16.00 på Wembley, London.

Du kan se Arsenal FC vs Manchester City hos Unibet
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Unibet
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se kampen medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Høj UnibetUnibet
leptop-www 1. Gå til Unibet
leptop-pen 2. Opret konto
leptop-play 3. Bet og se fodbold livestream
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold